breaking newsΕλλάδα

Μαζικές αποβάσεις στα νησιά: 151 αλλοδαποί σε Λέσβο και Σάμο – Συνεχίζεται το σόου στις Καστανιές του Έβρου

 

Συνολικά 151 λαθραίοι μετανάστες , αποβιβάστηκαν σε σε Λέσβο και Σάμο από το  πρωί έως νωρίς το απόγευμα., ενώ το σόου των τούρκικων ΜΜΕ στο τελωνείο στις Καστανιές του Έβρου συνεχίζεται, με τους «εγκλωβισμένους» αλλοδαπούς να παραμένουν εκεί έως αύριο, πριν περάσουν  ανενόχλητοι στην Ελλάδα από τα γνωστά αφύλακτα δρομολόγια, στο ποτάμι.

 

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, τρεις αποβάσεις μεταναστών με αποβατικές λέμβους σημειώθηκαν στη Μυτιλήνη με 71 αλλοδαπούς  και μία στο Πυθαγόρειο, στη Σάμο, με 54 λαθραίους μετανάστες.

Επίσης, μία επιχείρηση μεταφοράς 26 αλλοδαπών πραγματοποιήθηκε  στη Μεγίστη, από πλωτό του ΛΣ.  

Την Παρασκευή μια ομάδα αλλοδαπών μουσουλμάνων, προερχόμενη πιθανότατα από το Αϊβαλί, πέρασε στις Σκάλες Συκαμιάς, ενώ βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το πρωί δείχνουν περίπου 300 αλλοδαποί, πιθανότατα πρώην μέλη ανταρτικών οργανώσεων της Συρίας περπατούν προς την Αδριανούπολη για να περάσουν τα ελληνικά σύνορα.

“Erdogan Express”: Δείτε εδώ τους “πρόσφυγες” που θα τους υποδεχτούν ως ασυνόδευτους ανήλικους

Ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος ανέφερε σχετικά με τους αλλοδαπούς απέναντι από την Συκαμιά που ετοιμάζονται να έρθουν στην Λέσβο…

«Σήμερα θα είναι μια δύσκολη νύχτα. Καμιά σχέση με την υπόθεσή μας.

Εξ ανατολών ο κίνδυνος, με συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ατόμων απέναντι από την Σκαμνιά . Ας παραμείνουμε όλοι ψύχραιμοι, παρακολουθούμε στενά την κατάσταση.Ας προσέχουμε και τις “πληροφορίες” που γράφουμε.

Μέχρι στιγμής έχουν βγει 15+54 άτομα.»

«Μας παρέχει δωρεάν λεωφορεία ο Ερντογάν» λένε οι επίδοξοι εισβολείς

Στο μεταξύ, από το πρωί της Παρασκευής συγκεντρωμένοι αλλοδαποί βρίσκονται σε πάρκα στην Κωνσταντινούπολη περιμένοντας λεωφορείο για να μεταφερθούν στα σύνορα με την Ελλάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, μάλιστα, ένας μουσουλμάνος που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και περιμένει λεωφορείο για να φτάσει στα σύνορα με την Ελλάδα, φρόντισε να ευχαριστήσει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις διευκολύνσεις που παρέχει.

«Θα πάω Ευρώπη. Θα πάρω λεωφορείο από εδώ και θα πάω σύνορα. Θα περάσω παράνομα στην Ελλάδα», αντιμετωπίζοντας βέβαια την Ελλάδα όχι ως χώρα, αφού γράφει τα σύνορα στα παλαιότερα των υποδημάτων του, αλλά ως μια περιοχή.

 

pronews
Back to top button