breaking newsΕλλάδα

Νύχτα τρόμου για τους κατοίκους της Λέσβου:Έβαλαν φωτιά κοντά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ!

 

Έβαλαν φωτιά κοντά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ! – Νύχτα τρόμου για τους κατοίκους της Λέσβου: Πογκρόμ κατά Ελλήνων από τους αλλοδαπούς – Εισβάλλουν στα σπίτια τους!  

Συνεχίζεται η πρωτοφανής ένταση στην Λέσβο.

Μετά την κατάληψη της Μυτιλήνης από χιλιάδες αλλοδαπούς, τουλάχιστον 300 εξ αυτών εισέβαλλαν μέσα στο χωριό της Μόριας!

Άμεσα αντέδρασε ομάδα κατοίκων που χτύπησαν τις καμπάνες του χωριού και σύντομα μεγάλος αριθμός κατοίκων βγήκε στους δρόμους, έτοιμοι να αμυνθούν από τις απειλητικές διαθέσεις των αλλοδαπών.

Οι «αιτούντες άσυλο»(!) κατέλαβαν εξ εφόδου το κτίριο της κοινότητας και οι κάτοικοι της Μόριας παραμένουν στους δρόμους, σε ένα κλίμα που θυμίζει κυριολεκτικά εισβολή!

Όπως αναφέρεται ξ συνέχιση της σημερινής “διαμαρτυρίας” (που δεν ήταν “διαμαρτυρία” αλλά οργανωμένο σχέδιο κατάληψης της πόλης της Μυτιλήνης)  των παράνομων μεταναστών και η διέλευσή τους μέσα από το χωριό (χωρίς να τους εμποδίσει η Αστυνομία) δημιούργησαν στιγμές έντασης στη Μόρια.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της Μόριας η ενέργεια αυτή πυροδότησε την οργή των κατοίκων καθώς θεωρήθηκε πρόκληση αυτή η εισβολή  των μεταναστών που ούτως ή άλλως θεωρούν όχι μόνο το νησί, αλλά ολόκληρη τη χώρα ως προτεκτοράτο τους.

 

 

Πογκρόμ κατά των Ελλήνων απο αλλοδαπούς: Μπαίνουν στα σπίτια των Ελλήνων και τους; πετάνε έξω!

αααααααααααααααα

«Τουρκικό δάκτυλο» πίσω από την κατάληψη της Μυτιλήνης από τους παρανομούσε μετανάστες βλέπουν οι αρχές

«Τουρκικό δάκτυλο» πίσω από τα σημερινά πρωτοφανή επεισόδια από χιλιάδες αλλοδαπούς και την έφοδο στην πόλη της Μυτιλήνης, βλέπουν οι Αρχές.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες από την Μυτιλήνη μετά το σπάσιμο του αστυνομικού κλοιού και την κατάληψη του κεντρικού δρόμου της προκυμαίας μπροστά από το δημοτικό θέατρο από τους αφηνιασμένους αλλοδαπούς.

Μάλιστα όλοι μιλούν για «κεντρικό σχεδιασμό» αφού οι αλλοδαποί έβαλαν φωτιά κοντά στο κεντρικό εργοστάσιο παραγωγής ρεύματος, με στόχο να παραλύσουν όλο το νησί!

Το ότι ήταν απόλυτα οργανωμένο σχέδιο τεκμαίρεται και από το γεγονός ότι οι αλλοδαποί κινήθηκαν σε τρεις διαφορετικές «φάλαγγες» από αντίστοιχες κατευθύνσεις με στόχο να αιφνιδιάσουν τις αστυνομικές δυνάμεις όπως και έγινε.

pronews
Back to top button