breaking newsκοινωνία

Τροχαίο στην Γλυφάδα: Ξεσπά ο πατέρας του 25χρονου – «Αυτός ο άνθρωπος που τον παράτησε είναι εξολοθρευτής»

 

Ξεσπά ο πατέρας του 25χρονου μοτοσικλετιστή που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη στην περιοχή της Γλυφάδας τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε ότι ο οδηγός της Corvette άφησε τον γιο του ζωντανό στην άσφαλτο και έφυγε.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι εξολοθρευτής» , είπε ο Γιώργος Καρανίκας, ενώ τόνισε ότι οι κινήσεις τους δεν ήταν αποτέλεσμα του σοκ που είχε υποστεί όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του ο φερόμενος ως δράστης του δυστηχήματος, αλλά ήταν μεθοδευμένες και σχεδιασμένες και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έκανε ότι μπορούσε ώστε να γλυτώσει το αυτόφωρο.

Ο 40χρονος που φέρεται να είναι ο δράστης του τραγικού δυστυχήματος με εγκατάλειψη στην περιοχή της Γλυφάδας, παρουσιάστηκε με τη δικηγόρο του στην Αστυνομία προκειμένου να δώσει κατάθεση, σχεδόν τρεις ημέρες μετά το μοιραίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον 25χρονο Νάσο Καρανίκα στη Γλυφάδα.

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο». Αυτά υποστήριξε, στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς Corvette, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ελεύθερος ο οδηγός

Ο οδηγός της Corvette αφέθηκε ελεύθερος μετά την προανακριτική του απολογία στο Α΄Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής και έτσι η υπόθεση θα οδηγηθεί στην τακτική δικαιοσύνη.

Αυτό σημαίνει ότι η προανακριτική του απολογία (ανωμοτί κατάθεση) περιλαμβάνεται πλέον στη δικογραφία που έχει σχηματισθεί για την υπόθεση και θα αποσταλεί στον εισαγγελέα. Εκείνος θα ασκήσει την ποινική δίωξη σε βάρος του οδηγού, που θα κληθεί να απολογηθεί στο στάδιο της κύριας ανάκρισης. Η υπόθεση θα φτάσει στο ακροατήριο σε τακτική δικάσιμο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα την στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Το βίντεο ντοκουμέντο με το τροχαίο στη Γλυφάδα

Στο συγκλονιστικό βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που ο οδηγός του αυτοκινήτου χτυπά τον άτυχο 25χρονο στην Γλυφάδα. Η ταχύτητα που κινείται το πολυτελές όχημα όπως φαίνεται στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα ο Alpha είναι ιλιγγιώδης και φαίνεται το σώμα του άτυχου νεαρού να κείτεται στην άσφαλτο.

Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η ταχύτητα είχε αναπτύξει, ώστε κατάφερε να σταματήσει δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα.

 

Pronews
Back to top button