breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Κίνα φτιάχνει στρατόπεδα συγκέντρωσης ασθενών

 Αρνητικό βγήκε το τεστ που έγινε για ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στον Ευαγγελισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ασθενής υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες βγήκαν όλες αρνητικές και όπως τονίζεται είναι ένα από τα δεκάδες κρούσματα που θεωρούνται ύποπτα και εξετάζονται στα νοσοκομεία αναφοράς ένα εκ των οποίων είναι ο Ευαγγελισμός.

 

Απίστευτες εικόνες στην Κίνα

Η Κίνα, μέσω της κεντρικής κυβέρνησης εξέδωσε διάταγμα και με αυτό καλεί τις αρχές της Γουχάν να βάλουν όλους τους ασθενείς με κοροναϊό σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Οι διαταγές όμως δεν σταματούν εδώ. Το Πεκίνο απαιτεί σε αυτά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης να κλειστούν και οι συγγενείς και φίλοι όσων νοσούν με τον κοροναϊό! 

Η αναπληρώτρια πρωθυπουργός της Κίνας Σαν Τσουνλάν μίλησε για πόλεμο του λαού ενάντια στην επιδημία που έχει ήδη σκοτώσει τουλάχιστον 638 ανθρώπους και έχει προσβάλλει 31.520.

Η ίδια απαίτησε από όλους τους αξιωματούχους του κομμουνιστικού καθεστώτος στην Γουχάν, να μπουν μπροστά στον αγώνα κατά της επιδημίας αλλιώς η ιστορία θα γράψει το όνομά τους με μαύρα γράμματα και θα ζουν για πάντα στην ντροπή.

Η πόλη έχει περίπου 14 εκατομμύρια κατοίκους αλλά είναι άγνωστο πόσοι από αυτούς θα μπουν σε καραντίνα και που θα γίνουν τα στρατόπεδα αυτά. Και είναι εδώ και εβδομάδες μια έρημη πόλη.

Πλέον, στην Γουχάν οι δημοτικοί και όχι μόνο υπάλληλοι πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι και ελέγχουν τους κατοίκους αν έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό. Η παραμικρή υποψία τους οδηγεί αμέσως σε καραντίνα. Συνεργεία ψεκάζουν ολόκληρες γειτονιές! 

Η αναπληρώτρια πρωθυπουργός της Κίνας περιέγραψε τους ανθρώπους οι οποίοι θα απομονώνονται στα στρατόπεδα – καραντίνας χωρίζοντάς τους σε 4 κατηγορίες: Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα ύποπτα κρούσματα, όσους έχουν επαφή με τις προηγούμενες δυο κατηγορίες και όσους έχουν πυρετό.

Μιλώντας η ίδια στους αξιωματούχους της Γουχάν, είπε: Πρέπει να εργάζεστε σε 24ωρη βάση. Σε περιόδους πολέμου δεν μπορούν να υπάρχουν λιποτάκτες.

pentapostagma
Back to top button