breaking newsθρησκεια

Τι να μας πει και ο Κρήτης τα είπε όλα ο Άγ. πατρο Κοσμάς ο Αιτωλός! Οι προφητείες έχουν ειπωθεί δεν έχουμε ανάγκη ούτε 1 πρόρρηση πλέον μόνο ν΄αναρωτηθούμε τι θα έλεγε ο πατρο-Κοσμάς σήμερα για διαλειτουργικές ψηφιακές ταυτότητες. Aυτός που είπε διαβολοκούτι την tv, κολοκύθα του διαβόλου που φέρνει γύρες το δορυφόρο και σχοινί του διαβόλου την οπτική ίνα που θα δέσει τον κόσμο!

Τι να μας πει και ο Κρήτης τα είπε όλα ο Άγιος πατρο Κοσμάς ο Αιτωλός! Οι προφητείες έχουν ειπωθεί δεν έχουμε ανάγκη ούτε μια πρόρρηση πλέον μόνο ν΄αναρωτηθούμε τι θα έλεγε ο πατρο-Κοσμάς σήμερα για διαλειτουργικές ψηφιακές ταυτότητες. Aυτός που είπε διαβολοκούτι την tv, κολοκύθα του διαβόλου που φέρνει γύρες τους δορυφόρους και σχοινί του διαβόλου την οπτική ίνα που θα δέσει τον κόσμο! Δεν ξέρω τι θα πει η ΙΣ για τις ταυτότητες αλλά.. αν πιστεύαμε κατ΄ελάχιστον στον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό θα είχαμε κάνει τις τηλεοράσεις χέστρες όχι γλάστρες χέστρες…. και στα κέρατά τους θα κρεμάγανε τα όργανά τους οι γύφτοι..αλλά περίσσεψε η υποκρισία.

Οι προφητείες έχουν ειπωθεί δεν έχουμε ανάγκη ούτε μια πρόρρηση πλέον μόνο ν΄αναρωτηθούμε τι θα έλεγε ο πατρο-Κοσμάς σήμερα για τις διαλειτουργικές ψηφιακές ταυτότητες αυτός που το χαζοκούτι το έλεγε κουτί του διαβόλου και για την ψηφιακή τεχνολογία και την οπτική ίνα-φυλακή, δεσμά που θα έδενε τον κόσμο μ’ένα σχοινί και το δορυφόρο κολοκύθα του διαβόλου. Τι να μας πει και ο Κρήτης τα είπε όλα ο πατρο Κοσμάς ο Αιτωλός.. τον πρόλαβαν άλλοι….

Θεωρούμε ελευθερία την σκλαβιά, πρόοδο τον τεχνολογικό μεσαίωνα που δημιουργεί ηλεκτρονικές αλυσίδες, εκσυγχρονισμό τον ολοκληρωτισμό και την τυποποίηση…

dimpenews.com

Back to top button