breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Τρομακτικό: «Η ψηφιακή ταυτότητα να εντοπίζει αν είσαι εμβολιασμένος ή όχι»! (video)

Έσκασε η ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ

Η βασίλισσα Μαξίμη της Ολλανδίας ζήτησε μια καθολική ψηφιακή ταυτότητα που θα μπορεί να παρακολουθεί τα πάντα, από τις οικονομικές συναλλαγές μέχρι την κατάσταση εμβολιασμού!!!!!!!!!

Μιλώντας στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, η βασίλισσα Máxima, η οποία υπηρέτησε ως Ειδικός Συνήγορος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την χωρίς αποκλεισμούς Χρηματοδότηση για την Ανάπτυξη (UNSGSA) από το 2009, άφησε να εννοηθεί ότι οι κυβερνήσεις θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν βιομετρικές ψηφιακές ταυτότητες παγκοσμίως για να εντοπίσουν «ποιους πραγματικά έκανε εμβόλιο ή όχι».

«Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, υπήρχαν ελάχιστες χώρες στην Αφρική ή την Λατινική Αμερική που είχαν έναν καθολικό-συγκεντρωτικό τύπο ταυτότητας, και σίγουρα αυτός ήταν ψηφιακός και σίγουρα βιομετρικός», είπε κατά την διάρκεια της συζήτησης και συνέχισε:

«Έχουμε δουλέψει πραγματικά με όλους τους εταίρους μας για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη αυτού και το ενδιαφέρον μέρος του είναι ότι ναι, είναι πολύ απαραίτητο για τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, αλλά όχι μόνο.

Ξέρετε ότι είναι επίσης καλό για την εγγραφή στο σχολείο, είναι επίσης καλό για την υγεία, – ποιος ουσιαστικά έκανε το εμβόλιο ή όχι! Είναι επίσης πολύ καλό ουσιαστικά, για να λαμβάνετε τις επιδοτήσεις από την κυβέρνηση.

Οπότε αυτό, δεν έχει μόνο επίδραση στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα»!

 

Επομένως η Μαξίμη της Ολλανδίας συνέδεσε στο Νταβός την ψηφιακή ταυτότητα με τον εμβολιασμό και τον εμβολιασμό με την δυνατότητα λήψης επιδομάτων!!!

Η Queen Máxima υπήρξε επίσης κορυφαίος υποστηρικτής των Ψηφιακών Νομισμάτων της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) για την αύξηση της «οικονομικής ένταξης».

Η υιοθέτηση των CBDC και των ψηφιακών αναγνωριστικών, σχολιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, είναι κρίσιμης σημασίας για τις κυβερνήσεις για να επιβάλουν ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης κομμουνιστικού κινεζικού τύπου στην Δύση, το οποίο θα ελέγχει/επιβάλλιε την καταναλωτική-κοινωνική συμπεριφορά του ατόμου!

Η απόλυτη αλήθεια για την ψηφιακή ταυτότητα

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είχε αναφερθεί στην Σουηδία, στην οποία εμφυτεύονται ταυτότητες-πορτοφόλια με την μορφή τσιπ (η τεχνολογία βέβαια προοδεύει και πλέον το τσιπάκι είναι παρωχημένο. Ωστόσο η ιδέα των εμφυτευμάτων, τα οποία θα μπορούσαν να αφορούν και την ταυτότητα και τις συναλλαγές, προωθείται, μέχρι να έρθει το κατάλληλο… «σφράγισμα» ή να έρθει κάτι άλλο αντ’ αυτού).

Αυτό το ΕΛ το έχει ήδη αποκαλύψει και ο Λιακόπουλος το είπε από το 2000.

Όπως είχαμε αναδείξει το βίντεο με την παραδοχή του Κλάους Σβαμπ πως, με την 4η βιομηχανική Επανάσταση, θα συγχωνευθεί η ψηφιακή ταυτότητα με την φυσική και την βιολογική μας!!!

 

Γιατί λοιπόν τα ΜΜΕ δεν παίζουν την επίσημη δήλωση του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες;;;

Δείτε τώρα ξανά το έγγραφο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), το οποίο περιγράφει τον τρόπο εισαγωγής του παγκόσμιου πληθυσμού σε ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας βασισμένο στην τεχνολογία που ίσως κάποια μέρα θα «ενσωματωθεί στο δέρμα»!

Άλλωστε ο Κλάους Σβαμπ μιλάει για εμφυτεύματα στον άνθρωπο:

Το έγγραφο 46 σελίδων που ονομάζεται « Advancing Digital Agency: The Power of Data Intermediaries » υποστηρίζει ότι επειδή ένα ψηφιακό αναγνωριστικό θα χρησιμοποιηθεί για έλεγχο ταυτότητας σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής σας – από τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέχρι τα ταξίδια και το εμπόριο – η τεχνολογία θα μπορούσε να «βελτιώσει την προστασία για το απόρρητο» και να συνεισφέρει δήθεν στην «μείωση του κινδύνου απάτης με την ταυτότητα».

Η ταυτότητα θα συνδεθεί σταδιακά με τα πάντα!!!!

 

Αλλά αν σκάψετε βαθύτερα, το έγγραφο συνεχίζει να εξηγεί πώς μια ψηφιακή ταυτότητα δεν θα χρησιμοποιηθεί μόνο για έλεγχο ταυτότητας, αλλά (μέσω τυχόν αναβαθμίσεων) και για την καταγραφή βιομετρικών χαρακτηριστικών, πιστωτικών και ιατρικών ιστορικών, διαδικτυακών συμπεριφορών και αγορών, ακόμη και για τον έλεγχο της ικανότητας ταξιδιού .

 

Πως συνδέονται εμβόλια & ψηφιακό «χάραγμα»: Οικονομολόγος λέει τα πράγματα (σχεδόν) έξω από τα δόντια

Ο καθηγητής Richard A. Werner  είναι οικονομολόγος και καθηγητής τραπεζικών και χρηματοοικονομικών. Είναι γνωστός ως ο εισηγητής μιας νέας νομισματικής πολιτικής μετά την κρίση που ονόμασε Ποσοτική Χαλάρωση (“QE”) – την οποία πρότεινε στην Ιαπωνία το 1995 ως επικεφαλής οικονομολόγος μιας βρετανικής επενδυτικής τράπεζας.

Έχει επίσης εργαστεί ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, στην Τράπεζα της Ιαπωνίας, στην Τράπεζα Ανάπτυξης της Ιαπωνίας και στην Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης. Συμμετέχει στην υποστήριξη της ίδρυσης μη κερδοσκοπικών κοινοτικών τραπεζών μέσω μιας πρωτοβουλίας που ονομάζεται  Local First CIC.

Πλέον σε νέο βίντεο αναφέρει πως το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα συνδεθεί με το ψηφιακό πορτοφόλι και την ψηφιακή ταυτότητα, ενδεχομένως σε αυτό που ονομάζεται ψηφιακό «χάραγμα» και το χαρακτηριστικό του είναι πως δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει ή να πουλά χωρίς αυτό:

«Είναι εφικτό να παρουσιαστούν αποδείξεις ότι όλη η απάτη του covid ίσως να χρησιμοποιήθηκε απλώς προκειμένου να προετοιμάσει τα πράγματα για τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας!!!

Χρειάζονται τις ψηφιακές ταυτότητες!!!!! Κι έχοντας τον covid, φυσικά ξαφνικά τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτά τα διαβατήρια εμβολιασμού, παρόλο που ιατρικώς αυτό ποτέ δεν είχε λογική…

Στην πραγματικότητα το ψηφιακό υγειονομικό διαβατήριο της Ε.Ε πρόκειται τώρα να χρησιμοποιηθεί από τον Π.Ο.Υ…

Και έπειτα, όταν ακολουθήσουν τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας, φυσικά αυτά τα δύο θα συνδεθούν… Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επ’ αυτού».

el.gr
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-KEYSTONE/freepik
Back to top button