breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στον ύπνο δεν ξύπνησε ποτέ ο 15χρονος μαθητής…δυο 24ωρα μετά το εμβόλιο!!Σύμφωνα με τον αδερφό του και συγγενείς παροτρύνθηκε να εμβολιαστεί από φίλο,ΜΜΕ,σχολείο και τον παιδίατρο! ΒΙΝΤΕΟ

Τραγικό βίντεο για το θάνατο του 15χρονου μαθητή Ηλία Γεωργακόπουλου από τα Μαντείκα Αρκαδίας που εξέπνευσε απροσδόκητα κι αιφνίδια 2 μόλις 24ωρα μετά τον εμβολιασμό του… Μιλάει ο αδερφός του και συγγενείς.. Είναι μάρτυρες κατηγορίας ο λόγος τους καταγγελτικός και λεβέντικος όπως ταιριάζει στα ιερά χώματα της περιοχής τους. Λόγος δωρικός κοφτός μπεσαλίδικος χωρίς περιστροφές κι αναμασήματα…Χωρίς αυτό τον κρυψίνους μικροαστισμό

Στο Arcadia Live….

Νίκος Γεωργακόπουλος αδερφός του θύματος:

όχι δεν είχε περάσει πνευμονίες. ο αδερφός μου ήταν πολύ δυνατό παιδί, τούμπανο γεροδεμένο πιο ψηλό από εμένα ποτέ δεν είχε παραπονεθεί για τίποτα έκανε μικροδουλίτσες έπαιρνε το χαρτζηλικάκι του ποτέ δεν είχε παραπονεθεί για κάτι ώσπου με αυτά που γίνονταν και στο σχολείο που έλεγαν για τα εμβόλια και αυτά ( σσ ακούει το Υπ. Παιδείας;;) κανονίσανε .. και πήγε 3 μέρες πριν σε παιδίατρο για να τον εξετάσει και να κάνει το εμβόλιο του.Το εξέτασε ο άνθρωπος από ότι λέει δεν του βρήκε τίποτα αλλά νομίζω δεν τον εξέτασε καλά γιατί μιλήσαμε προηγουμένως κι είπε μόνο τον αφουγκράστηκε. ότι δεν είχε κάτι. Από το πόρισμα μου είπαν άλλα αυτό δεν πάιζει να είναι..Πάει το παιδί την Παρασκευή κάνει το εμβόλιο του 10 ή 11 η ώρα δεν ξέρω τι ώρα ακριβώς ήταν στο νοσοκομείο έρχεται στο σπίτι ήταν μια χαρά. Λίγο το χέρι μου με πονάει είπε άμα τ’ ακουμπάω. Σάββατο ήταν αυτό. Την Κυριακή ήταν εδώ στο σπίτι έπαιζε τις πρωινές ώρες. Το μεσημεράκι ασχολήθηκε με τα πράγματα του έφτιαξε τη τσάντα του έκανε το μπάνιο του έβγαλε τα ρούχα του..Έκανε το τεστ του βγήκε αρνητικό. Έκατσε λίγο ακόμα και πήγε και ξάπλωσε. Ε το πρωί πάει η αδερφή μου να τοι ξυπνήσει ήταν νεκρός.. αυτό. δεν ειχε παραπονεθεί σε κανέναν για κάτι τον ρωτάγαν πριν κάνει το εμβόλιο έχεις κάτι σε πονάει κάτι . Όχι έλεγε τίποτα. Αυτό που ακούστηκε περί πνευμονίας δεν ισχύει. Άμα ήταν θα το λεγε το βιβλιάριό του. Ο λόγος που το έκανε το εμβόλιο είναι ότι παρακινήθηκε από ένα φίλο του που είχε κολήσει και του είπε να πάει να το κάνει κι από αυτά που συζητάνε στο σχολείο.όχι ότι δεν μπορούσε να πάει να κάνει τα ράπιντ τεστ πως τα λένε αυτά. κι αυτά που λένε στις τηλεοράσεις μην κολήσεις να πάς να κάνεις το εμβόλιο αυτό είναι.

Συγγενείς 15χρονου βγαίνουν πλάτη:

Δυστυχώς το παιδί εμβολιάστηκε Παρασκευή πρωί. Πήρε την έγκριση από τον παιδίατρο που του είπε είσαι καλά κάνε το εμβόλιο μην φοβάσαι και τα δικά μου παιδιά θα εμβολιαστούν…(σσ τρομερά πράγματα, αυτό είναι το σύνηθες αφήγημα το ακούμε κατά κόρον)

όπως πλασάρουν ότι πρέπει να εμβολιαστούν τα ανήλικα που είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο κομμάτι …

Η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε αδιευκρίνιστη αιτία θανάτου, ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις για να ρίξουν φως.

Η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε αδιευκρίνιστη αιτία θανάτου, ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις για να ρίξουν φως.

Με βάση αυτά που καταγγέλονται καλό είναι ν’ απεμπλακεί το σχολείο από την ιατρική πράξη δεν είναι ο ρόλος και η αποστολή του..Να μην περάσει το δόγμα καλός συνεπής μαθητής είναι ο εμβολιασμένος μαθητής που έμμεσα ασκεί βία ψυχολογική και καταπνίγει την ελεύθερη βούληση των παιδιών να μην υπάρξει η παραμικρή διάκριση μεταξύ εμβολιασμένων κι ανεμβολίαστων μαθητών μέτρο αντιπαιδαγωγικό, ν ‘ αποσυρθούν αύριο κιόλας τα ψευδοκίνητρα φθηνιάρικα δέλεαρ σε ανηλίκους κανείς όποιος κι αν είναι δεν έχει δικαίωμα να είναι χειριστικούς με ανηλίκους χρησιμοποιώντας αθέμιτους τρόπους όπως εξαγορά συνείδησης, να μπει ένα φρένο στην τηλεοπτική προπαγάνδα ειδημόνων και μη..Να πάψουν να απευθύνονται στα παιδιά μας ως καλοί πατερούληδες… Ο ρόλος τους είναι πολιτικός αν είναι πολιτικοί και ιατρικός αν είναι γιατροί αλλά εδώ φθάσαμε να υιοθετούν το ρόλο του πατέρα του πατερούλη του έθνους..Να σταματήσει αυτό το ντουμπλάρισμα γιατί κι ιστορικά αυτός ο ρόλος αποδείχθηκε καρικατούρα..

dimpenews.com

Back to top button