breaking newsΔιεθνή

ΗΠΑ: Επίθεση στον Μπιλ Κλίντον και τη Χίλαρι – «Σούπερ αρπακτικό, είσαι υποστηρικτής γενοκτονίας»

Η λεκτική επίθεση στον Μπιλ Κλίντον και τη σύζυγό του έγινε από διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης

Διαδηλωτές προπηλάκισαν τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και τη σύζυγό του Χίλαρι, όταν εκείνοι βγήκαν από το θέατρο Music Box του Μπρόντγουεϊ στο Μανχάταν. Νωρίτερα, είχαν παρακολουθήσει την πρόβα της παράστασης «Suffs».

Ειδικότερα, οι διαδηλωτές που τάσσονται υπέρ της Παλαιστίνης πραγματοποίησαν επίθεση στον Μπιλ Κλίντον και τη σύζυγό του, χαρακτηρίζοντάς «σούπερ αρπακτικό» την πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας και «σκ…τό» τον Κλίντον. Επιπλέον, τους κατηγόρησαν ότι διευκολύνουν την γενοκτονία» στη Λωρίδα της Γάζας.

Όπως αναφέρει βρετανική εφημερίδα, το ζεύγος Κλίντον παρακολούθησε την πρόβα της συγκεκριμένης παράστασης καθώς έχουν αναλάβει την παραγωγή. «Σου έχει πει ποτέ κανείς, Χίλαρι ότι είσαι σούπερ αρπακτικό; Είσαι υπεύθυνη για τον θάνατο εκατομμυρίων. Μπιλ Κλίντον, είσαι υποστηρικτής γενοκτονίας. Άντε γ…. σκατό!», φώναξε ένας διαδηλωτής την ώρα που το ζευγάρι ήταν έτοιμο να μπει στο αυτοκίνητό τους.

Ωστόσο, η πρώην υπουργός Εξωτερικών φάνηκε να μην δίνει σημασία στις βωμολοχίες των φιλοπαλαιστινίων διαδηλωτών. Η Χίλαρι απεικονίζεται να χαιρετά χαμογελαστή τους υπολοίπους που είχαν συγκεντρωθεί για να τη δουν από το κοντά. Μια άλλη διαδηλώτρια συνέχιζε να εκστομίζει κοσμητικά επίθετα σε βάρος της πρώην «πρώτης κυρίας» των ΗΠΑ.

«Χίλαρι, είσαι υπεύθυνη για γενοκτονίες, είσαι υπεύθυνη για ωμότητες. Βοηθάς κυριολεκτικά στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού…Ξέρω ότι με ακούς …Γ… σκατό, Χίλαρι. Πάνω από 34.000 έχουν σκοτωθεί. Και αυτοαποκαλείσαι φεμινίστρια. Γυναίκες πεθαίνουν στη Γάζα».

Μάλιστα η οργισμένη διαδηλώτρια δεν δίστασε να υψώσει το μεσαίο της δάχτυλο όταν πέρασε μπροστά της το όχημα που μετέφερε το ζεύγος Κλίντον, γράφει η εφημερίδα Daily Mail.

PrimeNews.

Back to top button