breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΣΤΑΝ…

Ποιο είναι το πραγματικο κόστος της πΛανδημιας.????

Το κόστος οι επιστήμονες ανέκαθεν το υπολογίζουν σε ΑΝΘΡΩΠΟ-ΕΤΗ (και είμαι σίγουρος ότι όλοι το έχετε ακουσει από πολλους επιστήμονες και από τον Ιωαννίδη πολλακις) και όχι σε απόλυτο αριθμό ανθρώπων.
Οι απατεώνες και οι εγκληματίες που διοργάνωσαν και εκτέλεσαν την θεατρική παράσταση της πΛανδημιας θα σας πούνε ότι η πΛανδημια κόστισε στην Ελλάδα 34.779 (από Worldmeter σήμερα) ανθρώπινες ζωές σε 3 χρόνια (μέσος όρος ηλικίας θανάτων με την ταμπέλα Κοβιντ πάνω απο 75 ετών, ήτοι όπως πεθαιναν πάντα).
Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ όμως της πΛανδημιας τους δεν είναι οι θάνατοι με την ταμπέλα Κοβιντ, είναι οι ζωές που δεν γεννήθηκαν και δεν πρόσφεραν ως κέρδος τα Ανθρωπο_ετη τους.
Το 2019 είχαμε 85.480 γεννήσεις
Το 2020 είχαμε 85.605 γεννήσεις
Το 2021 είχαμε 86.390 γεννήσεις
Το 2022 είχαμε 77.106 γεννήσεις 
Σημείωση: οι γεννήσεις ενός έτους (λόγω του χρόνου της εγκυμοσύνης) επί το πλείστον αφορούν έναρξη εγκυμοσύνης το προηγουμενο έτος.
Ήτοι οι γεννήσεις του 2021 επί το πλείστον αφορούν έναρξη εγκυμοσύνης το 2020 εν μέσω πΛανδημιας ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ. Και όπως φαίνεται ξεκάθαρα ο κοκογιος ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ λίγο περισσότερες γεννήσεις, κάτι που έμμεσα αποδεικνύει πως ουδέποτε υφίσταται πραγματική πανδημια ενός νέου και προηγουμένως ανύπαρκτου κοκογιου.
Η αν το θέλετε σαρκαστικά, ο κοκογιος μας πρόσφερε περισσότερες ΖΩΕΣ, είχαμε θετικό κέρδος σε Ανθρωπο-ετη. Οι γεννήσεις όμως του 2022 αφορούν επί το πλείστον έναρξη εγκυμοσύνης το 2021 τη χρονιά που μπολιαζαν ανερυθρίαστα τους πάντες και φυσικά τις εγκυμονούσες.
Αποτέλεσμα αυτής της πρωτοφανούς παρέμβασης (που βαφτίστηκε “επιχείρηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”) στις εγκυμονούσες και στον πληθυσμό γενικά, ήταν μια “ΤΥΧΑΙΑ” και τεράστια ΜΕΙΩΣΗ (απώλεια ζωών που μεταφράζεται σε τεράστια απώλεια Ανθρωπο_ετων) γεννήσεων, σε απόλυτο αριθμό σε σχέση με το προηγουμενο έτος 👉 9.284 λιγότερες γεννήσεις. 9284 “απώλειες ζώων” Και απώλεια πανω απο 2 εκατομμύρια Ανθρωπο-ετων.
Αν αναγάγουμε τα 9284 μωρά που δεν γεννήθηκαν σε Ανθρωπο-ετη και τα συγκρίνουμε με τα Ανθρωπο-ετη των 34.779 ανθρώπων που πέθαναν με την ταμπέλα Κοβιντ με μέσο όρο τα 75 έτη, τότε θα δούμε ποια ειναι η πραγματική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που προκάλεσε το μαζικό ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ και όχι φυσικά ο κοκογιος.
Μπορείτε να Ρωτήστε τον Ιωαννίδη να σας πει ακριβώς ποιο είναι το μέγεθος του εγκλήματος σε ΑΝΘΡΩΠΟ-ΕΤΗ αφου εγώ δεν είμαι “ειντικος”.
Αν λάβουμε υπόψη ένα προσδόκιμο ζωής τα 90 έτη (έτσι όπως το υπολογίζουν) τότε ο κοκογιος “προκάλεσε” Απώλεια 34779*15=521685 ανθρωπο-ετων και τέλος, εφόσον κανένας άνω των 75 ετών δεν προκειται να γεννήσει, να προσφέρει μια καινούρια ζωή και πολλά Ανθρωπο_ετη στην χώρα μας.

Αν λάβουμε υπόψη το ίδιο προσδόκιμο ζωής για τις απώλειες ζωών, των μωρων που ΔΕΝ γεννήθηκαν πάλι τα 90 έτη, τότε έχουμε μια απώλεια 9284*90=834560 ανθρωπο-ετων και σε αυτά τα Ανθρωπο-ετη που χάθηκαν πρεπει να προσθέσουμε αυτά τα Ανθρωπο-ετη που θα έδιναν όσα παιδια, εγγόνια, δισέγγονα προέκυπταν από αυτά τα 9284 μωρά που ΔΕΝ γεννήθηκαν και αυτόν τον αριθμό τον πολλαπλάσιαζουμε παλι με τα 90 έτη προσδόκιμο.

Είναι ξεκάθαρο για κάθε άνθρωπο και κάθε επιστήμονα που έχει ακόμα σώας τα φρένας και κατανοεί τι σημαίνει πραγματική ΑΠΩΛΕΙΑ, πραγματικό ΚΟΣΤΟΣ, ποιο είναι το ΕΓΚΛΗΜΑ που εκτελέστηκε και ΤΟ ΤΙ 👉💉💉💉πραγματικά κόστισε ΖΩΕΣ στην ανθρωπότητα και το ΤΙ 👉💉💉💉προκάλεσε μια πραγματική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
Τώρα ποιοι και γιατί πρέπει να πάνε ισόβια ή στην κρεμάλα το αφήνω στην κρίση του καθενός, τουλάχιστον σε όσους έχουν ακόμα την ικανότητα αντίληψης, νόησης και κατανόησης και κρίσης.
Update 👉👉 να επισημάνω ότι υπάρχουν κάποιες παράμετροι που είναι πάρα πολύ σημαντικοί, οι οποίοι φυσικά θα παραμείνουν άγνωστοι στο ΦασιστοΚουλισταν.
Ήτοι ο αριθμός των εγκυμοσύνων (συλλήψεων) και ο αριθμός των (ζώντων νεογνών) γεννήσεων.
Η διαφορά αυτών των δυο αριθμών δείχνει πόσες εγκυμοσύνες δεν ολοκληρώθηκαν και γιατί και ανάλογα μπορούμε να γνωρίζουμε το χρόνο (στις πόσες βδομάδες κυησης) που χάθηκε το έμβρυο, εκ του οποίων δεδομένων γίνονται σοβαροί υπολογισμοί που αφορούν τη θνησιμότητα εμβρύων, νεογνών κλπ.

 

Πηγή

Back to top button