Διεθνή

+18 Αυστηρώς Ακατάλληλο για νοήμονες! Κοινή γραμμή προπαγάνδας Κιέβου-Τελ Αβίβ! Το Ισραήλ κατηγορεί τους Παλαιστίνιους ότι σκοτώνουν Παλαιστινιόπουλα όπως ο Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία ότι βομβαρδίζει το κέντρο του Ντόνετσκ και σκοτώνει ρωσόφωνους ή τον πυρηνικό σταθμό Ζαπορίζια που ελέγχει!

Κοινή γραμμή προπαγάνδας Κιέβου-Τελ Αβίβ! Το Ισραήλ κατηγορεί τους Παλαιστίνιους ότι σκοτώνουν Παλαιστινιόπουλα όπως ο Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία ότι βομβαρδίζει το κέντρο του Ντόνετσκ και σκοτώνει ρωσόφωνους ή τον πυρηνικό σταθμό Ζαπορίζια που ελέγχει! Σφαγή στην Παλαιστίνη. 24 νεκροί οι 5 παιδιά και 204 τραυματίες από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα! 

Στην αρχή είπαν ότι σκοτώνουν τρομοκράτες και καθώς βγήκαν 6 φέρετρα παιδιών τα φορτώνουν κι αυτά στους Παλαιστίνιους. Αξιοπιστία άριστη. Δεν λογοδοτούν αυτό είναι όλο ποτέ και πουθενά. H Tsahal ανακοινώνει:

” Κοιτάξτε αυτή την εκτόξευση ρουκέτας που απέτυχε σκοτώνοντας παιδιά στη Γάζα. Αυτό το μπαράζ ρουκετών τραβήχθηκε από την Jihad islamique στη Gaza την τελευταία νύχτα. Η ρουκέτα μέσα στον κόκκινο κύκλο απέτυχε σκοτώνοντας Παλαιστίνιους πολίτες – συμπεριλαμβανομένων παιδιών – στη Jabaliya, στο βορρά της Gaza.

Tους έπιασε ο πόνος τους Ισραηλινούς για τους Παλαιστίνιους και για τα παιδιά της Γάζας που τα έχουν γαζώσει κατά χιλιάδες όλα αυτά τα χρόνια.

dimpenews.com

Back to top button