Διεθνή

Μητροπολίτης Τσερκασίου και Κάνιεφ Θεοδόσιος που διώκεται από το χριστιανοσιωνισμό του Κιέβου: Η Εκκλησία είναι η συνείδηση ​​του λαού γι αυτό θέλουν να την καταστρέψουν. Και η συνείδηση ​​δεν μπορεί να είναι επωδός των αρχών! H Εκκλησία δεν θα σιωπήσει… ΒΙΝΤΕΟ

«Η Εκκλησία αρχίζει να καταλαβαίνει – δεν μπορεί να σιωπήσει! Μας καταπιέζουν, μας ληστεύουν,μας παίρνουν τους ναούς, θέλουν να μας καταστρέψουν, μας βιάζουν και μας απαγορεύουν να ανοίξουμε το στόμα μας… Και η συνείδηση ​​δεν μπορεί να είναι επωδός των αρχών» τονίζει σε νέο φλογερό λόγο του χθες 26/2/23 ο διωκόμενος από το χριστιανοσιωνισμό του καθεστώτος Κιέβου ο Ομολογητής Μητροπολίτης Τσερκασίου και Κάνιεφ Θεοδόσιος. Διακατέχεται από μαρτυρική συνείδηση με τη διττή έννοια του όρου.

Ο Μητροπολίτης Τσερκασίου και Κάνιεφ Θεοδόσιος, ο οποίος καταζητήθηκε για δύο ημέρες, θωρείται ύποπτος, ανακρίθηκε και προσήχθη στο δικαστήριο, δήλωσε ότι η Εκκλησία δεν θα μένει πλέον σιωπηλή ως απάντηση στην επιθυμία των αρχών να καταστρέψουν και να κλείσουν την Διωκόμενη Εκκλησία Ουκρανίας UOC . Οι ουκρανικές αρχές θα πρέπει να ειρηνεύσουν την UOC έτσι ώστε εκατομμύρια πιστοί από όλη τη χώρα να έχουν την ευκαιρία να προσεύχονται στις εκκλησίες τους στην εκκλησιαστική σλαβική γλώσσα.

Σύμφωνα με τον ίδιο,η UOC πρέπει να αντέξει πολλές δοκιμασίες, αλλά εξαρτάται μόνο από τους πιστούς πώς ακριβώς θα περάσουν…

Η Εκκλησία στην ουσία της είναι η συνείδηση ​​του λαού. Ακόμα κι αν η συνείδηση ​​είναι σιωπηλή για λίγο, δεν μπορούν να την ανεχτούν να υπάρχει κάπου. Γι’ αυτό θέλουν να καταστρέψουν τη συνείδηση ​​του λαού – την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας. Και ξεκινούν από όλες τις πλευρές Στη Βουλή Verkhovna Rada 9 νομοσχέδια στοχεύουν στην καταστροφή της UOC, και σε τοπικό επίπεδο… Επομένως, όλα τα μάτια της Ουκρανίας είναι στραμμένα πάνω μας, οι προσευχές της Ουκρανίας είναι τώρα στο Cherkasy. Και δεν μπορούμε να σιωπήσουμε, και θα μιλήσουμε».

Υπάρχουν κι αυτοί οι Ιεράρχες που θ΄αποτελέσουν Κριτήριο για όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους τους συνεργάτες της κάθε κακόβουλης εξουσίας ανά τον κόσμο.

dimpenews.com

Back to top button