breaking newsΔιεθνή

Pωσικn αvτεπiθεσn σε oλo το μnκoς τoυ μετώπoυ και …τo τελoς τnς Oυκραviας εivαι κovτα ! ! !

Καταστράφηκαν δεκάδες τουρκικά, αμερικανικά και βρετανικά ΤΟΜΠ-ΤΟΜΑ (βίντεο)

Ρωσική αντεπίθεση σε όλο το μήκος του μετώπου: 11 Συντάγματα στο Ντονιέτσκ & 7 στην Χερσώνα επιτίθενται μαζικά…

 

Σε μαζική αντεπίθεση προχώρησαν οι δυνάμεις της «νεοφώτιστης» ρωσικής δημοκρατίας του Ντονιέτσκ σε μια προσπάθεια να απελευθερώσουν τα κατεχόμενα από τους Ουκρανούς εδάφη τους: Συνολικά 11 ρωσικά Συντάγματα εξαπέλυσαν μία συντονισμένη επίθεση στο Permovaisk.

Τα αποτελέσματα της αντεπίθεσης είναι κατ’αρχήν θετικά για τους Ρώσους. Δεκάδες ΤΟΜΠ και ΤΟΜΑ των Ουκρανών έχουν καταστραφεί.

Για να γίνει αντιληπτό πόσο έχει αλλάξει η μορφή του πολέμου, η επίθεση παρακολουθείται από UAV παρατήρησης και «αναμεταδίδεται» από Ρώσο ρεπόρτερ, ο οποίος σε στιλ μετάδοσης ποδοσφαιρικού αγώνα και έχοντας μία εικόνα που είναι αμφίβολο αν την έχουν σε πραγματικό χρόνο και οι ίδιοι οι μαχητές «δίνει κατευθύνσεις» εν είδει… Έλληνα σπορτκάστερ!

Αντίστοιχη αντεπίθεση έχει εξαπολυθεί και στην Χερσώνα με την πίεση να κλιμακώνεται επτά ρωσικών Συνταγμάτων να κλιμακώνεται σε δύο τομείς: Τον βόρειο για να κτυπηθούν οι ουκρανικοί θύλακες που προέκυψαν από την διείσδυση των τελευταίων δύο εβδομάδων και στο νοτιοδυτικό προς την κατεύθυνση του Νικολάγιεφ.

Δεκάδες τουρκικά, αμερικανικά και βρετανικά ΤΟΜΑ και βέβαια ουκρανικά άρματα έχουν καταστραφεί:

Την ίδια στιγμή ο ηγέτης της αυτόνομης ρωσικής δημοκρατίας της Τσετσενίας και υποστράτηγος του ρωσικού Στρατού, πλέον, Ραμζάν Καντίροφ, αναφερόμενος σε όσους έφυγαν από την Ρωσία τις τελευταίες εβδομάδες (περίπου 30.000 άνδρες) για να αποφύγουν την στράτευση (χωρίς να τους έχουν καλέσει καν!) τους χαρακτήρισε «δειλούς που τους συμβουλεύω να φορέσουν φουστάνια αφού εγκαταλείπουν την πατρίδα και φεύγουν στις δύσκολες στιγμές. Και να αλλάξουν τα ονόματά τους σε γυναικεία»!

 

πηγη

Back to top button