breaking newsΕλλάδα

Ήρθαν σε Έβρο & νησιά με παρότρυνση Ερντογάν: Οι νεοαφιχθέντες από κρατούμενοι έχουν δικαίωμα ασύλου

Σχόλιο Στρατηγού Φράγκου Φ.

:

Σε συνέχεια του χθεσινού μου σχολίου στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα και προς επίρρωση των όσων αναφέρθηκαν σας παραθέτω δημοσίευμα της γερμανικής DIE WELT σχετικά με την απονομή ασύλου ακόμη και σε όσους εισήλθαν παράνομα στην Πατρίδα μας την περίοδο 1η Μαρτίου έως 21η Μαρτίου. Περίοδος όπου υποτίθεται είχε “ανασταλεί” η διαδικασία ασύλου.

Μετάφραση μέρους του κειμένου του Welt:

Από το πρωί της Δευτέρας, περίπου 1.800 άτομα που κρατήθηκαν σε κλειστά στρατόπεδα στη Μαλακάσα κοντά στην Αθήνα και στις Σέρρες κοντά στη Θεσσαλονίκη έχουν ερωτηθεί εάν επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση ασύλου.  Μια δεύτερη επιλογή είναι να επιστρέψετε οικειοθελώς στο σπίτι.  στην περίπτωση αυτή, οι αρχές παρέχουν μια εφάπαξ πληρωμή ύψους 2000 ευρώ ανά άτομο.

Σε συνέντευξή του στο WELT, ο Μάνος Λογοθέτης, γραμματέας για την αρχική υποδοχή μεταναστών στο Υπουργείο Εσωτερικών της Αθήνας, επιβεβαίωσε την απομάκρυνση από την προηγούμενη πολιτική.  “Ναι, οι άνθρωποι μπορούν να ζητήσουν άσυλο”, είπε.

Οι τρέχουσες έρευνες του λαού θα διεξάγονται από Έλληνες αξιωματικούς της αστυνομίας, που θα υποστηρίζονται από προσωπικό του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (IOM) και της Υπηρεσίας Προσφύγων του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, κατά τις ώρες αυτές.  Η διαδικασία θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ της Τρίτης.

Πραγματικά συγκλονίζουν  οι εικόνες, κάτοικοι της Μοριας να βγάζουν βιντεο ( στα κρυφά & φοβισμένοι) τους λαθρομεταναστες να κόβουν ανενόχλητοι τις παμπαλαιες ελιές,από τις οποίες προσπορίζονται ένα χαμηλό εισόδημα για να επιβιώσουν στον τόπο τους!!

Και όλα τα απαραίτητα εργαλεία τα δινουν οι ΜΚΟ ομού με Ελληνοφωνους εφιαλτες, διοτι ήρθαν στην Ελλάδα μόνο για καταστροφή…και διακίνησηπαράνομως εισερχομένων και καλά προσφύγων..

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!

greece4greeks

Back to top button