breaking newsΕλλάδα

Απόσχιση της Δ. Θράκης προωθούν οι Καταριανοί: ”Καταπιέζεται η μειονότητα!” – Σχέδιο ”γκριζαρίσματος” της περιοχής

Tα σχέδιο της Άγκυρας ξεκάθαρο εδώ και χρόνια. Οι Τούρκοι έχουν σαν στόχο και σκοπό να δημιουργήσουν κλίμα αποσταθεροποίησης στη Θράκη μας. 

     Η Ελλάδα πάλι για κάποιους ανεξήγητους λόγους αντιμετωπίζει διαχρονικά και διακομματικά με πολύ χαλαρότητα όσα συμβαίνουν στην περιοχή.  Όλα αυτά τα χρόνια, υπό την απόλυτη έως εγκληματική πολιτική ανοχή των Ελληνικών κυβερνήσεων, υφαίνει με προσοχή και υπέρμετρη στρατηγική σχεδίαση τον δικό της ιστό στην ευρύτερη περιοχή η Άγκυρα.  

Αμέσως μετά την επιθετική προώθηση των θέσεών της στην κυπριακή και την ελληνική ΑΟΖ, η Τουρκία έρχεται να θέσει, μέσω διατεταγμένης αρθρογραφίας, θέμα μειονοτικών δικαιωμάτων στη Θράκη.  

Ασφαλώς το ενδιαφέρον της δεν εστιάζεται στα δικαιώματα των μουσουλμάνων συμπατριωτών μας. Η στόχευση είναι η ίδια η Θράκη.

Το άρθρο-σοκ  

Στο παρακάτω αγγλόφωνο βίντεο μπορείτε να δείτε την προπαγανδιστική εκπομπή του Αλ Τζαζίρα για την “τουρκική εθνική μειονότητα δυτικής Θράκης”, όπως αναφέρεται στην εκπομπή. Για όσους δεν έχουν την υπομονή να το δούνε, να αναφέρουμε τι προσέξαμε εμείς:

Στην εκπομπή ο πρώτος που μιλάει εξ ονόματος της μειονότητας είναι ο εκδότης της εφημερίδας Μιλλέτ της Ξάνθης Τζεγκίζ Ομέρ. Εφημερίδα που (για να το πούμε ευγενικά) δεν φημίζεται για την αγάπη της προς την Ελλάδα, όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr

Στο βίντεο μιλά επανειλημμένα η νέα πρόεδρος του DEB Τσιντέμ Ασάφογλου που ακούγεται να λέει πως στην Θράκη την έχουν απειλήσει πως θα την σκοτώσουν, πως θα σκοτώσουν το παιδί της κλπ. 

Στο βίντεο διακρίνονται δύο φορές πλάνα από drone από τον Εχίνο. Οι ¨έξυπνοι¨ που ενοχλήθηκαν από το drone που είχε χρησιμοποιήσει πριν από μερικές εβδομάδες ο Έλληνας δημοσιογράφος στον Εχίνο, ενοχλήθηκαν και από το drone του Αλ Τζαζίρα ή ότι εκφράζει τις απόψεις της Τουρκίας είναι ευλογημένο ;

Στο βίντεο μιλάνε επίσης ο πρόεδρος της ΤΕΞ Οζάν Αχμέτογλου, ο πρόεδρος της ¨Ένωσης Τούρκων Δασκάλων¨ Αϊντίν Αχμέτ, η εκδότρια της εφ. Γκιουντέμ Χουλιά Εμίν, ο δημοσιογράφος Σεζέρ Ριζά (που παρουσιάζεται μόνο ως κάτοικος Καλαμόκαστρου και όχι ως δημοσιογράφος), ο πρόεδρος του Συλλόγου Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου Σουλεϊμάν Ματζίρ, η μόνιμη “κατήγορος” της Ελλάδας σε διεθνή φόρα Περβίν Χαϊρουλλάχ και ο ψευδομουφτής Κομοτηνής. 

Όλοι φυσικά αναπαρήγαγαν θέσεις που είναι ίδιες ακριβώς με αυτές της Τουρκίας για την Θράκη. Καμία απολύτως διαφοροποίηση. Για χάρη της οικονομίας του χρόνου θα έπρεπε να πάει το Αλ Τζαζίρα απευθείας στον Τούρκο πρόξενο! Μήπως οι προαναφερθέντες είπαν κάτι διαφορετικό; Εντύπωση προκαλεί ότι δεν μίλησε στο Αλ Τζαζίρα κανένας μουσουλμάνος βουλευτής, δήμαρχος ή άλλος αιρετός. Δεν μίλησε επίσης και ο ψευδομουφτής Ξάνθης.

Σε ένα σημείο λέει ότι κατά την διάρκεια του ρεπορτάζ συνεχώς τους παρακολουθούσε η ¨μυστική αστυνομία¨, ότι τους συνέλαβαν και μετά από μια νύχτα στο κρατητήριο αφέθηκαν ελεύθεροι. Μάλιστα έχουν και βίντεο από τους αστυνομικούς την ώρα του ελέγχου

Δεν πήραν την άποψη επίσης κανενός χριστιανού της περιοχής. Αναφέρουν πως ζήτησαν τις απόψεις υπουργών αλλά δεν έγιναν δεκτοί. Το Αλ Τζαζίρα ανήκει στο Κατάρ. Το Κατάρ έχει εξαίρετες σχέσεις με την Τουρκία.

Δείτε βίντεο:

 

Back to top button