breaking newsΔιεθνή

Ισραηλινός σταθμός: «Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ είχαν ενημερώσει από το Νοέμβριο για τον ιό εμάς και το ΝΑΤΟ»

 

Reuters / Amir Cohen

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έδωσαν μια έγκαιρη προειδοποίηση για τον κορωνοϊό στο Τελ Αβίβ και το ΝΑΤΟ ήδη από το Νοέμβριο, μετέδωσε το  Channel 12 του Ισραήλ, ακόμη και μετά τη διάψευση ενός αντίστοιχου ρεπορτάζ πριν μια εβδομάδα από το ABC από έναν ανώτατο ιατρικό αξιωματούχο της υγείας των ΗΠΑ.

Όπως γράφει το RT o ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός μετέδωσε ρεπορτάζ την Πέμπτη που ισχυρίζεται ότι η αμερικανική αντικατασκοπεία κοινοποίησε διαβαθμισμένες πληροφορίες σχετικά με ένα νέο ιικό ξέσπασμα στην Κίνα στον ισραηλινό στρατό και ανώτερους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.

Χωρίς κανέναν πρόθυμο να επιβεβαιώσει την πληροφορία, η ιστορία βασίζεται στη σκοτεινή ανώνυμη πηγή, αφήνοντάς της ένα μυστήριο σχετικά με το πως προήλθε ο ισχυρισμός.

«Ακόμα τον Νοέμβριο, η IDF [ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ] πραγματοποίησε μια πρώτη συζήτηση σχετικά με τον αντίκτυπο που θα είχε αυτή η άγνωστη ασθένεια εάν φτάσει στη Μέση Ανατολή. Πώς θα επηρεαζόμασταν; Πώς θα επηρέαζε τους γείτονές μας;” σημείωσε η εκπομπή του Channel 12.

Freepen.gr
Back to top button