breaking newsΕλλάδα

Νέος συναγερμός – ”Βόμβα” με κρούσμα κορονοϊού σε δομή αλλοδαπών στη Μαλακάσα

Πρόκειται για άνδρα 36 ετών φιλοξενούμενο της δομής. Υπενθυμίζεται ότι η δομή βρίσκεται σε 14ημερη καραντίνα από τις 5 Απριλίου.

 Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν και στην υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μέσα στη ΓΑΔΑ.

Την Κυριακή του Πάσχα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων για να γίνει εξέταση του παιδιού. Σημειώνεται ότι είχε προσαχθεί και ο φερόμενος δράστης που αργότερα αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν στοιχειοθετήθηκε η καταγγελία.

Στο Κ.Υ. Καπανδριτίου είχαν ληφθεί δείγματα της οικογένειας προς εξέταση κορωνοϊού και τελικά προέκυψε ότι ο πατέρας είναι θετικός.

Κατά συνέπεια, μπήκαν σε καραντίνα όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του, δηλαδή αστυνομικοί της προστασίας ανηλίκων, του Κ.Υ. Καπανδριτίου, γιατροί από το Παίδων, αστυνομικοί που τους μετέφεραν και ξαναμπαίνει σε καραντίνα και όλη η δομή της Μαλακάσας μέχρι να γίνει έλεγχος. 

Στους χώρους της ΓΑΔΑ έγινε απολύμανση, ενώ σε καραντίνα έχουν μπει και οι οικογένειες των αστυνομικών που ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραταθεί η καραντίνα στη δομή της Μαλακάσα ενώ σε 14ημερη καραντίνα θα μπουν και όσοι ήρθαν σε επαφή με τον άνδρα.

 

pentapostagma

Back to top button