Ελλάδα

Tωρα βγαivoυv οι αλnθειες….

ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ RT;;

Οταν η παράμετρος Rt ήταν μεγαλύτερη του 1 ο επιστημονικός απατεώνας Τσιόδρας επέβαλε lockdown. Όσο ο αριθμητής του κλάσματος αύξανε… (new infections = νέοι φορείς) ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΣΤ, τόσο μεγάλωνε η τιμή του Rt πάνω απο την τιμή 1 και έμπαιναν τα μέτρα.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΤΕΣΤ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΤΕ, (ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΦΑΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ,) ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΗΤΗ;;

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ 30000 ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 3000. ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ ΤΟΥΣ.

Α ΡΕ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ. 

ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥ Rt ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΣΙΟΔΡΑ

Με μεγάλο λάθος στον υπολογισμό της παραμέτρου Rt και όταν το Rt ήταν μεγαλύτερο της μονάδας (Rt>1), τα γιατρουδάκια της επιτροπής αποφάσιζαν και επέβαλλαν υποχρεωτικά lockdown.

Χωρίς πλήρη και επιβεβαιωμένη καταγραφή των δεδομένων για τον σωστό υπολογισμό των τριών παραμέτρων στην παραπάνω εξίσωση υπολογισμού η επιτροπή αποφάσιζε πότε να μπει στη χώρα lockdown!

Μόνα τους τα γιατρουδάκια της επιτροπής παραδέχτηκαν πως δεν μετράνε σωστά τους νεκρούς. Και όχι μόνον! Υπήρχε λάθος καταγραφή και στο πόσα νέα κρούσματα υπήρχαν αλλά και στο πόσοι γίνονταν καλά. Τίποτα δεν μετράγανε σωστά. Αρα το Rt το υπολόγιζαν λάθος. Και με λάθος Rt σας έβαζαν υποχρεωτικά lockdown.

Τα γιατρουδάκια προκάλεσαν δις ευρώ καταστροφή στην Ελληνική οικονομία με τα λάθος lockdown που επέβαλλαν και ακόμη τους βγάζουν να προκαλούν στα ΜΜΕ. Αυτό είναι έγκλημα αλλά η Ελληνική δικαιοσύνη φωνάζει τον εγκληματία να παραστήσει τον εμπειρογνώμονα! Τώρα με έρευνα που έγινε σε 8 ποντίκια τα γιατρουδάκια θέλουν να επιβάλλουν ξανά εμβολιασμό στον Ελληνικό λαό. Τραγική η κατάσταση.


πηγη

Back to top button