breaking newsΚύπροςΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Κύπρος. Πλήρωσε με τη ζωή του τη μάχη του κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού; Πέθανε ο 44χρονος διαδηλωτής Μιχάλης Νεοφύτου που είχε τραυματιστεί σοβαρά πέρυσι τον Ιούλιο από όπλο δακρυγόνου αστυνομικού στη διαμαρτυρία στο Προεδρικό. ” Δεν θέλω τη λύπη κανενός απλά θέλω δικαίωση”!

” Δεν θέλω τη λύπη κανενός απλά θέλω δικαίωση” έγραφε σαν να ηξερε τι τον περιμένει ο γενναίος Κύπριος διαδηλωτής που υπέστη πολλαπλά κρανιοεγκεφαλικά κατάγματα από όπλο δακρυγόνου στην επεισοδιακή διαμαρτυρία πέρυσι τον Ιούλιο στο Προεδρικό Κύπρου κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού και τώρα πέθανε. Απεβίωσε ο 44χρονος Μιχάλης Νεοφύτου «χτυπήθηκε από όπλο δακρυγόνου αστυνομικού στη διαμαρτυρία» κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού τον περασμένο Ιούλιο έξω από το Προεδρικό Μέγαρο Κύπρου αναφέρει το larnakaonline.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 44χρονος Μιχάλης Νεοφύτου από τη Λάρνακα, ο οποίος έχασε της αισθήσεις του και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο από ανακοπή καρδίας.

Αστυνομία Κύπρου
Ο 44χρονος ενώ βρισκόταν στο σπίτι του έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, απεβίωσε. Διερευνούμε υπόθεση αιφνίδιου θανάτου τονίζει το alphanews.

Απαντήσεις για την τελική αιτία θανάτου αναμένεται να δοθούν και μέσα από την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, η οποία θα γίνει αύριο Δευτέρα.

Την ίδια ώρα, άτομα από το περιβάλλον του, αναφέρουν πως πρόκειται για τον διαμαρτυρόμενο που κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, όπου εκτυλίχθηκαν τα σοβαρά επεισόδια έξω από το Προεδρικό και το ΔΙΑ, δέχθηκε στο κεφάλι χτύπημα από όπλο δακρυγόνου, ενώ εκ τότε, όπως ισχυρίζονται, ο 44χρονος είχε συχνά πονοκεφάλους.Από τη νεκροτομή αναμένεται να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου.(Reporter)

Ένα χρόνο πριν

Συγγενείς και φίλοι του 44χρονου, θεωρούν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Υπενθυμίζουν ότι τον περασμένο Ιούλιο, ο Μιχάλης Νεοφύτου συμμετείχε στη διαμαρτυρία έξω από το προεδρικό, η οποία είχε διοργανωθεί μεταξύ άλλων για να στείλει μήνυμα, σύμφωνα με τους διοργανωτές, ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Την νύχτα των επεισοδίων, στα οποία είχαν τραυματιστεί και πολίτες και Αστυνομικοί, ο 44χρονος είχε δεχτεί κτύπημα στο κεφάλι από απόσταση δύο μέτρων, όπως ο ίδιος κατήγγειλε, από πιστόλι που έριχνε καπνογόνα.

Έκτοτε πέρασε αρκετές βδομάδες στο νοσοκομείο, με τον ίδιο να αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook, ότι υπέφερε από δυνατούς πονοκεφάλους.

Ανάρτηση 44χρονου στο Facebook
Εγώ ήμουν κοντά στο θάνατο γιατί διεκδικούσα τα δικαιώματα μου και αυτά των παιδιών μου. Ακόμη δεν έχω αναρρώσει πλήρως έχω θέματα υποφέρω αλλά θα τα ξεπεράσω.

Είχε μάλιστα προχωρήσει σε καταγγελία στην Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων Κατά της Αστυνομίας.

Φίλοι και συγγενείς του Μιχάλη Νεοφύτου ζητούν εις βάθος έρευνα για να διαφανεί αν τελικά ο θάνατος του, σχετίζεται με επιπλοκές στην υγεία του από το κτύπημα που δέχτηκε πριν ένα χρόνο στο κεφάλι.

Η συγκλονιστική του ανάρτηση στο fb το δικό του Κατηγορώ στις 14/8/21:

Σχεδόν ένα μήνα μετά και ακόμα η (δημοκρατία ) μας δεν έκανε τίποτα

Το λέω αλλά ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι ενα εκατοστό πιο πάνω μπορούσε να είμαι νεκρός

Από την πρώτη στιγμή βγήκα και το δημοσίευσα γιατί δεν έχουν κάτι εναντίον μου δεν έκανα τίποτα

Η απρόκλητη και χωρίς λόγο αποπήρα φονου εναντίον μου από αστυνομικό δεν έχει διερευνηθεί

Είτε συμφωνείτε η όχι εχω το κάθε δικαίωμα να διεκδικήσω τα δικαιώματα μου ειρηνικά και αυτό έκανα

Εάν συμμετείχα στους βανδαλισμούς η έριχνα έστω και μια πέτρα θα είχα συλληφθεί

Εάν εγώ χτυπούσα αστυνομικό η άλλο πολίτη θα είχα συλληφθεί

Εάν εγώ έκανα απόπειρα φόνου θα γινόμουν πρωτοσέλιδο και πρώτη είδηση στα μέσα μαζικής εξαπάτησης

………

Από τον πυροβολισμό στο κεφάλι ακόμα υποφέρω με αφόρητους πονοκεφάλους και παίρνω πάνω από της συνισταμένες δόσεις παυσίπονα καθημερινά απλά για να είναι οι πόνοι υποφερτοί

Εξωτερικά το πρόσωπο μου είναι πολύ καλύτερα

Αλλά τα πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο και στο πρόσωπο παραμένουν και με βασανίζουν

Δεν τα λέω αυτά για να με λυπηθεί κανείς

Δεν θέλω την λύπη κανενός

Απλά θέλω δικαίωση

ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΟ ΕΝΑ ΚΟΥΚΚΟΥΛΩΜΑ….

Είναι αποδεχτή μέχρι και η αποπήρα φόνου για να πετύχουν αυτό που θέλουν

Σήμερα είμαι εγώ αύριο μπορεί να είναι κάποιος δικός σας και να μην είναι τόσο τυχερός και να έχουμε θάνατο..”

25/11/21

”Για να σας θυμίσω λίγο

Με πυροβόλησαν στο κεφαλή πριν τέσσερις μήνες με όπλο δακρυγόνου γιατί βρισκόμουν σε ειρηνική διαδήλωση χωρίς να προκαλέσω η να συμμετέχω στα επεισόδια

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΘΡΟ 6.

Τηρουμένων των ρητών διατάξεων του Συντάγματος, κανένας νόμος και καμιά απόφαση της Βουλής ή οποιασδήποτε των Κοινοτικών Συνελεύσεων καθώς και καμιά πράξη ή απόφαση οποιουδήποτε οργάνου, αρχής ή προσώπου στη Δημοκρατία που ασκεί εκτελεστική εξουσία ή διοικητικό λειτούργημα δεν θα υποβάλλει σε δυσμενή διάκριση οποιαδήποτε από τις δύο κοινότητες ή οποιοδήποτε άτομο ως άτομο ή υπό την ιδιότητα του ως μέλους κοινότητας.

Όσο ποτέ θα μας καταπατούν τα δικαιώματα μας ??”

Aς ακουστεί η φωνή του έστω και μετά θάνατο. Είχε δικαίωμα να διαφωνεί είχε δικαίωμα ν΄ασκήσει την αρχή του συνέρχεσθαι είχε κάθε δικαίωμα να ζει ανάμεσα μας…

Είναι φρικτή είδηση είναι θύμα ιδιότυπου εμφυλίου…..

dimpenews.com

Back to top button