breaking newsΔιεθνή

Οι 2 τρομοκράτες του Κιέβου ήταν στη Γαλλία με το ίδιο αυτοκίνητο λίγο καιρό πριν την επίθεση! Τη βόμβα στ΄αμάξι μπορεί να την έβαλε η 12χρονη! Η τρομοκράτης μπήκε στη Ρωσία ως ξανθιά και βγήκε ως μελαχρινή!

Νέα στοιχεία που σχετίζονται με τη δολοφονία της Daria Dugina.Οι ύποπτοι για τη δολοφονία της Dugina βρίσκονταν στη Γαλλία με το ίδιο αυτοκίνητο λίγο πριν το έγκλημα.Οι 2 τρομοκράτες του Κιέβου ήταν στη Γαλλία λίγο καιρό πριν την επίθεση! Ανάμειξη και δυτικών υπηρεσιών; Τη βόμβα στ΄αμάξι μπορεί να την έβαλε η 12χρονη! Η τρομοκράτης μπήκε στη Ρωσία ως ξανθιά και βγήκε ως μελαχρινή! Η Εσθονία ποιεί την νήσσαν το Κιέβο αποποιείται την ευθύνη ο ΟΗΕ ζητά την εξιχνίαση…

23:27 Η Εσθονία παραμένει σιωπηλή όλη μέρα για τον Ουκρανό τρομοκράτη που εισήλθε στο έδαφος της δημοκρατίας. Το υπουργείο Εξωτερικών της Εσθονίας δήλωσε ότι θεωρεί προβοκάτσια τα στοιχεία της ρωσικής FSB ότι η Ναταλία Βόβκ εμπλέκεται στη δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα. “Η Εσθονία θεωρεί τις δηλώσεις της FSB ως προβοκάτσια της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να προσθέσουμε σε αυτό”, δήλωσε ο επικεφαλής του εσθονικού υπουργείου Εξωτερικών Urmas Reinsalu.

22:20 Ο blogger Anatoly Shariy αναφέρει ότι οι ύποπτοι για τη δολοφονία της Dugina βρίσκονταν στη Γαλλία με το ίδιο αυτοκίνητο λίγο πριν το έγκλημα.

22:02 Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε την αντίδρασή του για την τρομοκρατική επίθεση που οργάνωσαν οι Ουκρανοί. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πεπεισμένες ότι η Ρωσία θα ερευνήσει τη δολοφονία του Dugina και θα καταδικάσει τη βία κατά των αμάχων.

20:46 Πηγή του TASS από τις αστυνομικές υπηρεσίες είπε ότι η απόπειρα δολοφονίας σχεδιάστηκε προσεκτικά εναντίον της Ντάρια Ντούγκινα. Υποστηρίζει ότι ο πατέρας της, ο φιλόσοφος Αλεξάντερ Ντούγκιν, δεν ενδιέφερε τις ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες.

20:41 Ο ΟΗΕ ζητά να διεξαχθεί έρευνα για τη δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα, δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Στέφαν Ντουζάρικ.

20:24 Στη Daria Dugina απονεμήθηκε το παράσημο του θάρρους (μεταθανάτια). Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε το διάταγμα.

20:17 Υπήρχαν κατασκοπευτικές συνήθειες στη συμπεριφορά της υπόπτης Natalya Vovk. Ωστόσο, η όλη συμπεριφορά της υπόπτης υποδηλώνει ότι έχτισε άλλοθι με αυτόν τον τρόπο για να εκτρέψει τις υποψίες από τον εαυτό της. Αλλά οι διοργανωτές του Κιέβου υπολόγισαν λάθος – το FSB την εξέθεσε μέσα σε λίγες ώρες.

20:04 Ο μόνιμος εκπρόσωπος της Κίνας στον ΟΗΕ Ζανγκ Τζουν αντέδρασε στη δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα. Είπε ότι η επίθεση ήταν «μια επίθεση σε μια κρίσιμη στιγμή που δεν είναι προς το συμφέρον κανενός». Σύμφωνα με τον ίδιο, το Πεκίνο ανησυχεί εξαιρετικά για αυτό που συνέβη.

20:01 Ο ηγέτης της παράταξης LDPR, Λεονίντ Σλούτσκι, δήλωσε ότι το καθεστώς του Κιέβου υπέγραψε την κρατική τρομοκρατία. Αυτό επιβεβαιώθηκε από έναν ποταπό φόνο, μια τρομοκρατική επίθεση κατά της Ρωσίδας φιλόσοφου και δημοσιογράφου Daria Dugina.

19:38 Το ουκρανικό υπουργείο Εσωτερικών προσπαθεί να διαψεύσει περί της Vovk. Σύμφωνα με τον σύμβουλο του επικεφαλής του τμήματος, Anton Gerashchenko, το πιστοποιητικό της Natalya Vovk, στρατιώτη της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας, είναι πλαστό.

19:35 Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Vasily Nebenzya δήλωσε ότι το θέμα της δολοφονίας της Darya Dugina θα τεθεί στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στις 23 Αυγούστου. Ο διπλωμάτης τόνισε ότι το έγκλημα καταδεικνύει τη φύση του ουκρανικού κράτους, η σύνδεση του Κιέβου με τους σαμποτέρ είναι προφανής.

18:47 Οι «Αζοβίτες» * αποκηρύσσουν την Vovk, δηλώνοντας ότι το έγγραφο που έδειξαν οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας είναι δήθεν στοιχείο προπαγάνδας.

18:35 Η ύποπτη για τη δολοφονία, μπήκε στη Ρωσία ως ξανθιά και έφυγε μελαχρινή. Άλλη μια πινελιά στο πώς η Ουκρανή προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη της.

18:18 “Πάντα θεωρούσα την Ντάσα έναν ακούραστο μαχητή του ρωσικού πατριωτικού μας μετώπου. Πέθανε ως μαχήτρια – στη μάχη”, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Ντούγκιν ο επικεφαλής του Συνδέσμου Ιστορικών και Εκπαιδευτικών Οργανώσεων Heritage of Empire, SVR Αντιστράτηγος Λεονίντ Ρεσέτνικοφ.

17:41. Ουκρανός μπλόγκερ και πολιτικός Shariy: Ο ύποπτος είχε επίσης βοηθούς στην πραγματοποίηση της τρομοκρατικής επίθεσης στη Ρωσία.

17:38. Η Εσθονία αρνήθηκε να σχολιάσει πού βρίσκεται η Ουκρανή υπήκοος Natalia Vovk. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η ύποπτος για τη δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα διέσχισε τα σύνορα της Εσθονίας την επόμενη κιόλας μέρα μετά την έκρηξη.

17:20. Η FSB δημοσίευσε ένα βίντεο με έναν ύποπτο για τη δολοφονία της Darya Dugina.

17:18. Θα ελεγχθούν οι δομές ασφαλείας που εμπλέκονται στην ασφάλεια του φεστιβάλ Παράδοσης. Η Ρωσική Φρουρά, μαζί με την Ανακριτική Επιτροπή, θα επιθεωρήσουν τις δομές. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή Khinshtein, μιλάμε για Komkon-Safety και Phoenix. Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι μια βόμβα στο αυτοκίνητο του Dugina θα μπορούσε να είχε τοποθετηθεί στο πάρκινγκ του φεστιβάλ.

16:50. Ο Ουκρανός μπλόγκερ και πολιτικός Anatoly Shariy δεν απέκλεισε ότι η 12χρονη κόρη της Vovk θα μπορούσε να είχε τοποθετήσει βόμβα στο αυτοκίνητο της Dugina. “Λοιπόν, ποιος θα σκεφτόταν ένα παιδί; Δεν θα εκπλαγώ με τίποτα, γιατί αυτό που κάνει το Κίεβο τώρα είναι φυσική τρομοκρατία”, εξήγησε ο Shariy.

Συγγραφέας Alexander Pelevin:

Ο Ντούγκιν είναι άντρας. Αληθινός, Ρώσος, γενναίος. Όλα είναι καλά και σωστά. Σιλ Αλεξάντερ Γκέλεβιτς.

16:18. Το FSB της Ρωσίας αποκάλυψε ολόκληρο το σχέδιο της δολοφονίας της Ντάρια Ντούγκινα. Σύμφωνα με το τμήμα, πίσω από το έγκλημα βρίσκεται ένας Ουκρανός πολίτης, ο οποίος έδρασε ως επαγγελματίας

 

dimpenews.com

Back to top button