breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ένα καλοκαίρι απίστευτου και πρωτοφανούς θανατικού στην Αυστραλία

 

Ο Ιανουάριος σηματοδοτεί τα μέσα του καλοκαιριού στην Αυστραλία.

Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι οι “ειδικοί σε θέματα υγείας” έλπιζαν ότι η Covid είναι μια εποχική ασθένεια και θα εξαφανιζόταν το καλοκαίρι, η Αυστραλία βρίσκεται στη μέση ενός ακόμη κύματος Covid.

Η Νέα Νότια Ουαλία, μια από τις επαρχίες της Αυστραλίας, δημοσιεύει «εβδομαδιαίες αναφορές επιτήρησης». Σε σύγκριση με τον Νοέμβριοοι νοσηλείες λόγω COVID υπερτριπλασιάστηκαν, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση.

Εδώ είναι το περίεργο: οι μη εμβολιασμένοι αποτελούν ακριβώς ΜΗΔΕΝ από 1.779 νοσηλευόμενους. Αν θέλουμε να πιστέψουμε ότι οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι πεθαίνουν από Covid χωρίς να νοσηλευτούν ποτέ (φαινόμενο που παρατηρείται μόνο στη ΝΝΟ και όχι πουθενά στον κόσμο), μόνο το 6% των θανάτων στη ΝΝΟ είναι ανεμβολίαστοι.

Το 94% των θανάτων είναι σε εμβολιασμένα άτομα, αλλά μόνο το 84,3% είναι εμβολιασμένοι:

Θάνατοι χωρίς νοσηλείες;

Οι υγειονομικές αρχές της ΝΝΟ θέλουν να πιστεύουμε ότι οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι πεθαίνουν από Covid χωρίς να νοσηλευτούν πριν πεθάνουν!

Ενώ οι άνθρωποι σίγουρα πεθαίνουν χωρίς να νοσηλευτούν, το μοτίβο που συνέταξα από πρόσφατες αναφορές είναι περίεργο:

Ο πίνακας δείχνει ότι από τους 27 νεκρούς ανεμβολίαστους, μόνο τέσσερις νοσηλεύτηκαν πριν πεθάνουν. Δεν είμαι σίγουρος για εσάς, αλλά για μένα, αυτό δεν είναι εύκολο να το αποδεχτώ. Μετρούν ως μη εμβολιασμένους τους θανάτους με κατάσταση “άγνωστου” για να συμπληρώσουν τον αριθμό τους;

Περισσότερες δόσεις εμβολίων – Περισσότερες νοσηλείες!

Εξετάστηκαν άτομα άνω των 16 στη ΝΝΟ και συγκεντρώθηκαν δεδομένα νοσηλείας (με γνωστή κατάσταση) και ποσοστά του πληθυσμού με τον αντίστοιχο αριθμό δόσεων.

 

Πριν από ένα χρόνο, ο υπουργός Υγείας της Νέας Ουαλίας Μπραντ Χάζαρντ είπε (στο 2:12):

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ΔΕΝ θα βγούμε από αυτή την πανδημία χωρίς να έχει εμβολιαστεί ένα πολύ σημαντικό μέρος του πληθυσμού μας».

Τώρα, αυτό το “σημαντικό μέρος”, δυστυχώς, είναι αρκετά άρρωστο, καθώς ο Μπραντ πλησιάζει στη συνταξιοδότησή του – ενώ κανένας μη εμβολιασμένος δεν βρίσκεται στα νοσοκομεία της NΝΟ.

Η υπερβάλλουσα θνησιμότητα στην Αυστραλία ανέρχεται στο 17% της συνήθους θνησιμότητάς τους. Αυτό το στατιστικό είναι υποεκτιμημένο, επειδή το Αυστραλιανό Γραφείο Στατιστικής περιλαμβάνει το 2021 ως μέρος της “βασικής γραμμής” του 2022, παρά το γεγονός ότι το 2021 χαρακτηρίστηκε επίσης από έναν σημαντικό αριθμό υπερβαλλόντων θανάτων, που σημειώθηκαν λόγω του εμβολιασμού τους. Έτσι, ο πραγματικός αριθμός υπερβαλλόντων θανάτων στην Αυστραλία είναι περίπου 20%. Το γράφημα διαρκεί μόνο μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου – επομένως δεν θα πιάσει την αιχμή των θανάτων που συζητήσαμε στο πρώτο μισό του άρθρου.

Τι περιμένει την Αυστραλία το 2023; Δεν γνωρίζουμε και η Covid απέδειξε ότι οι προηγούμενες προβλέψεις όλων ήταν λάθος. Δεν ξέρουμε πως θα τελειώσουν αυτά τα ατελείωτα κύματα της Covid, όταν η ανοσία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο πλήττεται από αλόγιστους εμβολιασμούς.

Το μόνο πράγμα που ξέρουμε είναι ότι αν βρεθείτε σε μια τρύπα, σταματήστε να σκάβετε, οπότε ελπίζουμε ότι οι Αυστραλοί, αλλά και οι υπόλοιποι δυτικοί, σύντομα θα σταματήσουν να κάνουν εμβόλια για την COVID.

Ξυπνάει το αυστραλιανό κοινό; Εσείς τι νομίζετε;

Back to top button