breaking newsΔιεθνή

Πενσυλβάνια: Σκότωσε την 18 μηνών κόρη του συντρόφου της – Της έδινε να τρώει με ασετόν

 

Οι ερευνητές είπαν ότι το παιδί είχε νοσηλευτεί μήνες πριν από το θάνατό του, αφού είχε καταπιεί μπαταρίες και βίδες

Η20χρονη Aleisia Owens από την Πενσυλβάνια κατηγορείται ότι δηλητηρίασε θανάσιμα την 18 μηνών κόρη του φίλου της, δίνοντάς της να πιει ασετόν.

Η έρευνα δείχνει ότι, για μήνες, η κατηγορούμενη διεξήγαγε σχολαστική έρευνα για το πώς ορισμένες ουσίες βλάπτουν τα παιδιά. Στη συνέχεια φέρεται να ενήργησε αναλόγως.

Το παιδί είχε νοσηλευτεί μήνες πριν από το θάνατό του, αφού είχε καταπιεί μπαταρίες και βίδες

Στις 25 Ιουνίου 2023, ο Bailey Jacoby επέστρεψε στο σπίτι που μοιραζόταν με τον Owens και βρήκε την κόρη του αναίσθητη.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο , αλλά χρειάστηκε να μεταφερθεί με αεροπλάνο σε άλλο πριν πεθάνει τέσσερις ημέρες αργότερα.

Η Όουενς είπε στην αστυνομία ότι η Ίρις χτύπησε το κεφάλι της αφού έπεσε από το κρεβάτι της. Ωστόσο, σύντομα διαπιστώθηκε από την αυτοψία ότι η Ίρις πέθανε από δηλητηρίαση με ακετόνη και οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η Όουενς φέρεται να έκανε πολλές αναζητήσεις στο Διαδίκτυο, όπως «προϊόντα ομορφιάς που είναι δηλητηριώδη για τα παιδιά» και «φάρμακα που οδηγούν σε θανάτους από τυχαία δηλητηρίαση σε παιδιά», δήλωσαν οι αρχές.

«Οι τηλεφωνικές της αναζητήσεις ήταν ένα κρίσιμο κομμάτι των αποδεικτικών στοιχείων εναντίον της», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του New Castle , Robert Salem.

Οι ερευνητές είπαν επίσης, ότι το παιδί είχε νοσηλευτεί μήνες πριν από το θάνατό του, αφού είχε καταπιεί μπαταρίες και βίδες.

PrimeNews.

Back to top button