breaking newsΔιεθνή

Ο Επίσκοπος Γεωργίου Αμβρόσιος στη Ρουμανία προέτρεψε τους πιστούς : ” μην τρελένεστε από αυτά που βλέπετε στην τηλεόραση μην φοβάστε τον covid19. Mην βιαστείτε να εμβολιαστείτε.Ας εμβολιαστούν πρώτα όλοι οι βουλευτές.

”Ως και η Μέκκα άνοιξε χωρίς μέτρα..αλλά ο Αη Δημήτρης δεν θα εορταστεί ως όφειλε..

Ο Επίσκοπος Γεωργίου κ. Αμβρόσιος στη Ρουμανία προέτρεψε τους πιστούς : ” μην τρελένεστε από αυτά που βλέπετε στην τηλεόραση μην φοβάστε τον covid19. Πάρτε το χρόνο σας ( μην βιαστείτε) για να εμβολιαστείτε. Ας εμβολιαστούν πρώτα όλοι οι βουλευτές και όλοι οι κοινοβουλευτικοί.”

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στη Βουλγαρία μόλις ένα 18% έχει εμβολιαστεί πλήρως κανείς δεν νοιάζεται για εμβολιασμούς και κορωνοιό το ίδιο και στη Ρουμανία που οι ναοί λειτουργούν κανονικά χωρίς μάσκες και γελωτοποιούς σαλτιπάγγους…Αλλά και στα υπόλοιπα Βαλκάνια…. μόνο η χώρα μας κακοποιεί και διαστρεβλώνει τη θρησκεία της με αφορμή την πανδημία και έχει αυτή την εμμονή της κορωνομανίας και της κορωνομαχίας. Γίναμε πιθηκιστές της ΕΕ και των μισών ΗΠΑ γιατί αυτές είναι διαιρεμένες.

Φορέσαμε χρυσό βρακί στο μούτρο και καμωνόμαστε σαν την μαιμού ότι είναι κόρη βασιλιά……… ξεφτίλα…….

Έλα αρνηθείτε τρις ως απαιτεί το τυπικό των θρησκευτικών πρωτόκολλων που συνοδεύουν τα υγειονομικά τον Χριστό, μας πάνε και για 3ο απαγορευμένο Πάσχα αν κρίνουμε από διαχείριση εορτής Αη Δημήτρη κι ύστερα όταν θα πας κυρά μου στο παζάρι….. να φέρεις ένα κοκοράκι να θυμίζει στους Έλληνες την άρνηση του Πέτρου ..

Σήμερα το πρωί έγινε η πρώτη προσευχή χωρίς μέτρα κοινωνικής απόστασης στο χαράμ στη Μέκκα από τότε που εφαρμόστηκαν για πρώτη φορά τα μέτρα λόγω του κορονοϊού πριν από 2 χρόνια.

Ως και η Μέκκα άνοιξε..αλλά ο Αη Δημήτρης δεν θα εορταστεί δοξολογία πριβέ ο λαός απόξω και λιτανεία κοροϊδία/ θεομπαιξία όπως πέρυσι ”πολύ σύντομη” γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο….. Άγιος. Και να ‘χεις και τον Εκκλησιαστικό Αρχίατρο ν’ απειλεί με αποτοίχιση όποιον κληρικό δεν κάνει το πειραματικό εμβόλιο ή έστω ασκεί κριτική στο πειραματικό της Pfizer σκεύασμα λες και πρόκειται για προσβολή των θείων κι ακόμη περισσότερο Αυτοί που σκεπάζουν κάθε σατανιστή και πάνε και μαρτυράνε την ειλικρινή του μεταμέλεια στήνουν στα Τρίκαλα στα 2 στενά τον κάθε παπά που θέλει να παραμείνει παπάς παρά να γίνει ιατρικός επισκέπτης αμφιλεγόμενου προϊόντος ……..βοήθεια τους σε όσους το κάνανε, μόνο αυτό δεν μας είπε.

Πολιτικοποίηση εκκλησίας

υγειονομικοποίηση εκκλησίας

τελικά θα μείνει τίποτα να θυμίζει Εκκλησία;;;;

dimpenews.com

Back to top button