breaking newsΕλλάδα

Eσύ δεv δικαιoύσαι vα μιλάς….Τα “άpπαξες” απo τov Koύλn ! !

Τωρα την επιασε ο πονος….

Οταν τα 3βολια του Κουλη σκοτωναν κοσμο;

 

Η Αθηνά Λινού, μέλος της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, υποστήριξε ότι η δήλωση που έκανε ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Εύβοια Σπύρος Πνευματικός είναι «τρομακτική».

«Η ΝΔ δεν προτίθεται να επενδύσει ούτε στους λειτουργούς υγείας, ούτε στις υποδομές. Για αυτό το λόγο, βιώσαμε ήδη 3 θανάτους λόγω έλλειψης προσωπικού στο ΕΚΑΒ. Η ανασυγκρότηση του ΕΣΥ αποσκοπεί σε δημόσια δωρεάν και καθολική παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλους ανεξαρτήτως κοινωνικοοικονομικής κατάστασης ή τόπου διαμονής» τονίζει σε σχετική δήλωση το μέλος της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Η κ. Λινού καταλήγει σημειώνοντας ότι: «Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που πιστεύει στην αξία του ανθρώπινου προσώπου και βέβαια στο ισχυρό κοινωνικό κράτος. Το δίλημμα των εκλογών είναι ξεκάθαρο».

Υπενθυμίζεται ότι ο καθηγητής Ιατρικής μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ 100,3, υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι σε βαριά ασθενείς «δεν χρειάζεται» να γίνονται πολλές ιατρικές πράξεις και εξετάσεις γιατί κοστίζουν.

«Δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάμε τον άρρωστο όταν πάμε και του πούμε ότι δεν έχει νόημα να κάνουμε αυτό για εσάς. Ένας καρκινοπαθής τελικού σταδίου δεν θα τα καταφέρει, δεν έχει καλή πρόγνωση» δήλωσε προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι: «Πρέπει κάποια στιγμή να τραβήξουμε μια γραμμή γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα που χρειάζονται για την αντιμετώπιση ορισμένων ανθρώπων».

πηγη

Back to top button