breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕλλάδα

Aπαντες παροντες

Aπαντες παροντες οι αριστεροι….

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ κλπ κλπ….

 

Athens Pride 2023! Μία κυβέρνηση “εθνικής ενότητας & ομοψυχίας” είναι εφικτή!

Athens Pride 2023! Το γενικό πρόσταγμα είχε ο Πρωθυπουργός Τζώρτζ Τσούνης…

Athens Pride 2023: «Γονείς άνευ όρων»!

Athens Pride 2023: Το “Φεστιβάλ Υπερηφάνειας” στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και φέτος! Πέρασε σημαντικά μηνύματα σ’ όλο τον ελληνικό λαό για μια νέα Ελλάδα! Το σημαντικότερο όλων είναι πως το Athens Pride 2023 σηματοδότησε την ΕΝΟΤΗΤΑ του ελληνικού πολιτικού συστήματος!

Τα ελληνικά πολιτικά κόμματα μπόρεσαν να βρουν μια “κοινή γλώσσα”, που δίνει ελπίδες για μια ενιαία ενωτική κυβέρνηση, μιας κι εκτός από τα δικαιώματα τρανσεξουαλισμού, τους ενώνουν: τα θεϊκά πειραματικά €μVolia, η αντιμετώπιση του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, ο κίνδυνος της κλιματικής αλλαγής, η πράσινη ανάπτυξη, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και φυσικά η “πατρίδα της ελευθερίας” ΗΠΑ!

Η “Ελλάδα της Νέας Εποχής” ελπίδα για τα παιδιά μας!

 

 

Εντυπωσιακή η συμμετοχή υπουργών της Νέας Δημοκρατίας, που έκλεψαν την παράσταση

 

Ρίγη συγκίνησης η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ με τον αρχηγό της αριστεράς, τη Γενική Γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ράνια Σβίγκου, τον συντονιστή της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής Διονύση Τεμπονέρα. Γεμάτη συγκίνηση η συνάντηση του Τσίπρα με τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζώρτζ Τσούνη, αλλά κι η επίσκεψή του στο περίπτερο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις για τη μαζικότητα. Μάλιστα ο Τσίπρας χαιρέτισε προσωπικά όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με χειραψία..

Συγκλονιστική και μαζική η παρουσία του ΠΑΣΟΚ, που έδωσε το παρών σ’ αυτή τη μεγαλειώδη δημοκρατική κατάκτηση και δίνει ελπίδες για ένα νέο μέλλον για τα παιδιά μας…

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από αυτό το εθνικό προσκλητήριο τα μικρά κόμματα που διεκδικούν την είσοδό τους στη βουλή…

 

 

 

Η Ελλάδα του 2023… είναι περήφανη για την ενότητα των πολιτικών της κομμάτων…

 

 

Μια ακόμη μεγάλη Νίκη του Πολιτισμού και της Δημοκρατίας…

Athens Pride 2023! “Αφήστε τα μίση… και…”! Εμπρός για αγώνες λαϊκούς! Τα έλεγαν και τα έγραφαν από το 1869, οι ομόφοβοι Ένγκελς & Μαρξ, αλλά κανένας δεν το πίστευε ➥ Ένγκελς & Μαρξ: “Πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες!”

πηγη

Back to top button