Διεθνή

Εμπνευσμένο: 28η Οκτωβρίου οι Γερμανοί ξανάρχονται στην Αθήνα ….με την Μέρκελ. Ακύρωση (μαθητικής παρέλασης) δηλ. εθνικής επετείου λόγω .. εθνικού πένθους! Αυτό δεν θα το ήθελε ούτε η Γεννηματά να μην αποδοθεί η τιμή στους ήρωες του 40 σ’ ένδειξη … τιμής στη σωρό της! ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ

Εμπνευσμένο: 28η Οκτωβρίου οι Γερμανοί ξανάρχονται στην Αθήνα με την Μέρκελ. Ακύρωση μαθητικής παρέλασης δηλ. εθνικής επετείου λόγω .. εθνικού πένθους!Ανιστόρητη απόφαση. Δε θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας του εθνικού πένθους 

Πρωτοφανείς καταστάσεις κι αποφάσεις. Ενώ τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. Αυτό δεν θα το ήθελε ούτε η Γεννηματά να μην αποδοθεί η τιμή στους ήρωες του 40 σ’ ένδειξη … τιμής στη σωρό της! Ατιμάζουν και τη Γεννηματά να πάρουν θέση οι οικείοι της και το κόμμα της. Είναι μια στάση αντιπατριωτική με πρόσχημα τη Γεννηματά..

Αλαλούμ.. αυτά μόνο στην Ελλάδα της σήμερον δύνανται να συμβούν. Αντιφάσεις, χαοτικές αποφάσεις, μπρος πίσω, ανακολουθίες, γκρίνια και χολή κατά του συνήθη ύποπτου για μετάδοση ιών και λοιπών λοιμωδών νοσημάτων Αη Δημήτρη…Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα η στόχευση είναι προφανής..Δημιουργούν διχαστικό κλίμα και το δυναμιτίζουν.

Η δεξιά πρόδωσε την Εκκλησία και η αριστερά τη Δημοκρατία (αυτή την περίοδο των 2,5 χρόνων).. και οι 2 συνεισέφεραν στο κάλεσμα της παγκοσμιοποίησης….

Η προδοσία ξεκίνησε με το συνωστισμό της Σμύρνης και κατέληξε στον συνωστισμό τ’ Αη Δημήτρη

...ο εθνομηδενισμός ακολουθήθηκε από τον χριστιανομηδενισμό και εκκλησιαστικομηδενισμό τους..

dimpenews.com

Back to top button