breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Γυναίκες σε όλο τον κόσμο πληρώνουν χιλιάδες ευρώ για σπέρμα ανεμβολίαστων ανδρών – Φοβούνται για τις ασθένειες που έχει προκαλέσει το εμβόλιο και που μεταφέρονται στο έμβρυο

Πληρώνεται όσο όσο…

Γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες αναζητούν ολοένα και περισσότερο δότες σπέρματος που αρνήθηκαν να λάβουν το εμβόλιο mRNA για τον COVID, σύμφωνα με αναφορές.

Ο Jonathan David Rinaldi, με το όνομα «The Sperminator», ήταν ένας παραγωγικός δωρητής για χρόνια στην ομάδα του Facebook Sperm Donation USA, τη μεγαλύτερη ομάδα δωρεάς σπέρματος στην Αμερική.

Αλλά ο Rinaldi ισχυρίστηκε ότι είδε μια «μαζική αύξηση» στην ζήτηση για σπέρμα από μη εμβολιασμένους δότες κατά την διάρκεια της διάδοσης των εμβολίων για τον COVID το 2021 εν μέσω της πανδημίας και ως εκ τούτου αποχώρησε από την ομάδα για να δημιουργήσει την δική του ομάδα δωρεάς σπέρματος που απευθύνεται αποκλειστικά σε ανεμβολίαστους!

Αναρτήσεις από την ομάδα Sperm Donation USA στο Facebook το 2021 δείχνουν γυναίκες να αναζητούν μη εμβολιασμένους δότες για τεχνητή γονιμοποίηση.

Άνδρας προσφέρθηκε επίσης να είναι δότης, υποδηλώνοντας ότι το έμβολο mRNA τροποποιεί το σπέρμα.

Η Dr Tina Peers είναι σύμβουλος ιατρός με ειδικά ενδιαφέροντα για την υγεία των γυναικών, την εμμηνόπαυση, τη δυσανεξία στην ισταμίνη (HIT) και το σύνδρομο ενεργοποίησης των μαστοκυττάρων (MCAS).

Έκανε λόγο για αποβολές, ενδομήτριους θανάτους -και- υπογονιμότητα μετά από το εμβόλιο σε ένα βίντεο που σχολίασε με θαυμαστικά ο Έλον Μασκ!!!

karditsastakra

Back to top button