breaking newsΕλλάδαθρησκεια

«Merry Gender-mas»: Tο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών μας έφερε Χριστούγεννα χωρίς Χριστό και «ορθοπολιτικά» δώρα ουδέτερου φύλου!

 

Χριστούγεννα: Πριν από 2 χρόνια και ακριβώς τέτοια εποχή, είχε προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις η αποκάλυψη ενός εσωτερικού εγγράφου της Κομισιόν (μεγέθους 30 σελίδων) που μεταξύ άλλων οδηγιών της «ορθοπολιτικής» ατζέντας, προέτρεπε τους Αξιωματούχους των Βρυξελλών να καταργήσουν τη λέξη «Χριστούγεννα».

Επιπλέον γινόταν προτροπή να καταργηθούν οι λέξεις που προσδίδουν το βιολογικό φύλο και να αντικατασταθούν από ουδετεροποιημένες έννοιες και νεολογισμούς. Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές φαίνεται ότι γίνονται ντιρεκτίβες για την ελληνική πανεπιστημιακή κοινότητα που τείνει να γίνει παραμάγαζο του «ορθοπολιτικού» φασισμού, με μια βιτρίνα βαμμένη σε όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου.

Ακολουθώντας πιστά την αθεϊστική woke ατζέντα των ευρω-γιάπηδων, τα ελληνικά Πανεπιστήμια αρχίζουν να «διαπρέπουν» στον αυτοεξευτελισμό τους, φιλοξενώντας δρώμενα ουρανομήκους βλακείας που όχι μόνο είναι ντροπή να βρίσκουν ακαδημαϊκή στέγη, αλλά δεν θα τα συναντούσε κανείς ούτε σε «πολύχρωμο» περίπτερο σε φεστιβάλ στα Μάταλα.

Υπό την αιγίδα του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, διοργανώθηκε το εορταστικό (;) δρώμενο με τίτλο «Merry Gender – mas», δηλαδή «Καλά… Φυλούγεννα». Διοργανώθηκε από την εθελοντική ομάδα GenEquall σε συνεργασία με την Επιτροπή Ισότητας των Φύλων και το Project Equality.

Η πρόσκληση καλούσε τον κόσμο να «γιορτάσει χωρίς στερεότυπα», και να συζητήσει για τα «έμφυλα στερεότυπα» που υπάρχουν στις διαφημίσεις και τα δώρα που ανταλλάσσει ο κόσμος. Δηλαδή ένα ολόκληρο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, φιλοξένησε μια νευρασθενική κουβεντούλα περί της «τυραννίας» των βιολογικών φύλων και περί της ψυχολογικής… «βίας» του να προσφέρεις ένα κοριτσίστικο δώρο σε ένα κορίτσι και ένα αγορίστικο δώρο σε ένα αγόρι! Να χαρούμε εμείς ακαδημαϊκή κοινότητα, που έχει κάνει τα αξιώματα της γενετικής και της παιδοψυχολογίας, κουρελόχαρτα!

Έχουμε φτάσει σε τέτοια μέτρα διαστροφής δηλαδή, που οι ΛΟΑΤΚΙ προπαγανδιστές θέλουν ακόμα και να μην παίρνουν δώρα τα παιδιά, που παραπέμπουν στο βιολογικό φύλο τους.

«Πόσες φορές πήρες ένα δώρο που ήταν ‘’κατάλληλο’’ για το φύλο σου, αλλά αυτό δε σε ικανοποίησε; Θα ήθελες να κάνεις ένα δώρο, αλλά αυτό να μην αναπαράγει έμφυλα στερεότυπα; Έχεις παρατηρήσει συγκεκριμένα στερεότυπα κατά την περίοδο των γιορτών; Φαντάζεσαι τα Χριστούγεννα αλλιώς;», ήταν τα… σοβαρά ερωτήματα προς προβληματισμό που έθετε η εκδήλωση.

Να πάρεις δώρο που να μην σε εκφράζει; Να δεις διαφήμιση που δεν σου αρέσει; Απαράδεκτα πράγματα! Μιλάμε για… σοβαρότατο πρόβλημα! Απορούμε που δεν έχει συζητηθεί ακόμα στο Ευρωκοινοβούλιο, γιατί όχι και στη σύνοδο των G20! Να θεσπιστεί νόμος για να παίρνουμε υποχρεωτικά 2 δώρα, ένα αγορίστικο και ένα κοριτσίστικο, για να μην προκαλέσουμε κανέναν «έμφυλο» ταμπλά στο παιδί!

Να πιαστούμε από την τελευταία ερώτηση αυτού του μνημείου επικοινωνιακής βλακείας. Ναι, φανταζόμαστε τα Χριστούγεννα αλλιώς. Τα φανταζόμαστε πλήρως απαλλαγμένα από όλες τις μετανεωτερικές μπούρδες, τους νεολογισμούς και τα «ορθοπολιτικά» λογοπαίγνια που προκαλούν ναυτία με την ξεχειλίζουσα αμερικανιά τους.

Βλέπουμε τα Χριστούγεννα με την ουσία τους, ως ιστορικό γεγονός, ως πνευματικό γεγονός, ως την ανατολή της σωτηρίας του ανθρώπου, ως την απόλυτη έκφραση της αγάπης του Θεού που έστειλε τον μονογενή του Υιό να γεννηθεί στη γη και να σταυρωθεί για τις αμαρτίες μας.

Έτσι αντιλαμβανόμαστε τα Χριστούγεννα, και όχι ως ένα φολκλορικό καταναλωτικό πανηγυράκι, έναν αχταρμά ετερόκλητων συμβόλων, που στολίζεται με τις «γιρλάντες» των 72 – κατά φαντασίαν – φύλων και καλύπτει το σχέδιο εκμαυλισμού των παιδιών. Αυτό που όντως τείνει να γίνει στερεότυπο των Χριστουγέννων, είναι οι άπειρες προπαγανδιστικές ταμπέλες και όλες οι μαρκετίστικες σαχλαμάρες που έχουν επιστρατευτεί για να σκεπάσουν το αληθινό μήνυμα των Χριστουγέννων.

Τελικά γιορτάζουν – δεν γιορτάζουν, και τι γιορτάζουν;

Στα «καμάρια» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα προτείναμε για αρχή να αποφασίσουν αν θα χρησιμοποιούν τη λέξη «Χριστούγεννα» ή όχι. Στον τίτλο της εκδήλωσης αναφέρονται ως «Φυλούγεννα», αλλά κατόπιν γίνεται λόγος για «Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση».

Δεν είναι συνεπείς ούτε καν στην αντιχριστιανική προπαγάνδα τους. Όποτε τους συμφέρει αναφέρουν τον Χριστό και όποτε τους συμφέρει τον παραλείπουν. Δίνουν μερικές «χριστουγεννιάτικες» πινελιές για να τραβάμε την προσοχή του κόσμου, προκειμένου να τους πουν όμως ότι τα Χριστούγεννα είναι «μολυσμένα» με «στερεότυπα».

Μια βασική παρατήρηση γι’ αυτό το παραλήρημα προπαγάνδας και αντιχριστιανικής κακοήθειας είναι ότι εφόσον δεν πιστεύεις στα Χριστούγεννα, δεν θα πρέπει καν να μιλάς για δώρα, γιατί δεν έχεις κανένα λόγο να γιορτάζεις. Ούτε να μου θες στολίσματα και τραπεζώματα, διακοπές και επιδόματα. Αλλά αυτά τα «στερεότυπα» τους αρέσουν και τα ανέχονται μια χαρά. Απορρίπτουν μόνο ό,τι έχει να κάνει με τον Χριστό και τη βιολογική φύση του ανθρώπου. Απορρίπτουν ό,τι τους υπενθυμίζει την πτώση τους. Πτώσεις έχουμε όλοι, αλλά ξεχωρίζουμε το χώμα από τον ουρανό. Έχουμε την επίγνωση ότι πρέπει να σηκωθούμε, όχι να εξασφαλίσουμε δικαιώματα για να σερνόμαστε «περήφανα».

Αλλά ας πούμε ό,τι έστω εθιμοτυπικά καθιερώθηκαν τα δώρα και έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της εορταστικής περιόδου, ακόμα και για εκείνους που κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους εορτάζοντας το τίποτα.

Αν η παράνοιά σου, ορίζει να ανταλλάσσονται «ορθοπολιτικά» δώρα που θα είναι multiple choice για τον παραλήπτη, έχοντας να επιλέξει μεταξύ των 72 διαφορετικών ανωμαλιών για να λάβει το κατάλληλο δώρο, φτιάξε μια γιορτή για να γιορτάζεις τα υπογάστριά σου, δώσε της και ένα όνομα και αντάλλαξε όσα δώρα θες με τους ομοϊδεάτες σου. Τα Χριστούγεννα τι τα ανακατεύεις; Τα παιδιά τι τα ανακατεύεις; Γιατί κολλάς σαν τσιμπούρι την προπαγάνδα σου πάνω στα ήθη, τα έθιμα και την Πίστη των Ελλήνων; Γιατί οικειοποιείσαι τα όσα μας παραδόθηκαν, για να μας παραδόσεις όλα τα ανοίκεια;

Προωθούν τα Χριστούγεννα – Αχριστούγεννα. Μια γιορτή για ά-Χριστους και αχρηστευμένους. Γιορτή χωρίς περιεχόμενο, χωρίς νόημα και χωρίς προορισμό. Κενές διακοπές για να καταναλώνουμε σαν ζώα σε μια – αόριστα – εορταστική βοσκή.

Πόσο τραγικό είναι ότι έφτασαν να κάνουν ολόκληρο «συνέδριο» για να ξεριζώσουν απ’ τα παιδιά τη φύση τους, ακόμα και στην πιο χαρούμενη στιγμή τους, την ώρα δηλαδή που ανοίγουν τα δώρα. Στα παιδιά θα δίνουμε ό,τι δώρα ορίζει το βιολογικό φύλο τους, έτσι όπως γινόταν απ’ αρχής ανθρώπινου πολιτισμού. Στην κρίση του παιδιού είναι αν θα του αρέσει το δώρο ή όχι. Δεν θα αποφασίσει η ορθοπολιτική «αστυνομία» τι πρέπει να δωρίζουμε σε μικρούς και μεγάλους, ούτε θα κάνει κουμάντο στα δώρα τους. Επιτέλους αφήστε τα παιδιά να ζήσουν την αθωότητά τους και μην μολύνετε άλλο την αγνή φύση τους.

Κατάντια για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, να φιλοξενούν βλακώδη δρώμενα για αποχριστιανοποιημένα Χριστούγεννα και άφυλα δώρα στα παιδιά!
primenews
Back to top button