breaking newsΕλλάδα

Βιολογική βόμβα στην Εφταλού της Λέσβου – Εν αναμονή ελέγχου όλων των αλλοδαπών (αποκλειστικές φωτογραφίες)

 

Το έχουμε τονίσει πολλές φορές, ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί τους αλλοδαπούς ως “εργαλείο και όπλο” για να διεξάγει ένα υβριδικό πόλεμο εναντίον της Ελλάδας.

Τώρα αλλάζουν τα πράγματα, γιατί ο πόλεμος έγινε πλέον και βιολογικός.

Στην πρόχειρη δομή υποδοχής που έχει στηθεί στην περιοχή της Εφταλούς, κοντά στην Μήθυμνα της Λέσβου, όπου κρατούνται οι δύο τελευταίες “φουρνιές” που μας έστειλε το τουρκικό κράτος τις τελευταίες ημέρες, σε δειγματοληπτικό έλεγχο βρέθηκα δύο κρούσματα του κορωνοϊού.

Μετά από αυτό, σήμανε συναγερμός και αναμένεται μετά από λίγο η άφιξη στον πρόχειρο καταυλισμό του κ. Χαρδαλιά, καθώς και ομάδας που θα κάνει τέστ σε όλους τους αλλοδαπούς που βρίσκονται εκεί.

Σημειώνεται ότι χθες ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι “τα σύνορα της Τουρκίας είναι ανοικτά, όποιος θέλει μπορεί να φύγει”, ενώ πριν από λίγες ημέρες επιτράπηκε στους κρατούμενους στις κλειστές προαναχωρισιακές δομές ολόκληρης της Τουρκίας, που είναι πάνω από 300 χιλιάδες αλλοδαποί, να φύγουν και να πάνε όπου θέλουν.

Συμπέρασμα: Ο πόλεμος πλέον είναι και βιολογικός και επειδή ο Έβρος έχει οχυρωθεί αρκούντως, σειρά έχει η ενίσχυση των νησιών μας σε προσωπικό και μέσα, για να μην αποδειχτούν η “Αχίλλειος πτέρνα” της Ελλάδας, σ’ αυτόν τον ανηλεή και ύπουλο πόλεμο που μας έχει κηρύξει η Τουρκία. Να μην ξεχνούν οι αρμόδιοι ότι αν υπήρχε επαρκές προσωπικό και μέσα στη Λέσβο, δεν θα τρέχαμε σήμερα με ελικόπτερα να αντιμετωπίσουμε ένα μείζον πρόβλημα, που είναι η εισαγόμενη βιολογική απειλή από την Τουρκία. Οι λιμενικοί μας, αν υπήρχε το απαιτούμενο προσωπικό, θα είχαν αποκρούσει τις δύο τελευταίες τουρκικές “επιθέσεις” αυτού του πολέμου.

    

Back to top button