breaking newsΕλλάδα

Διαβεβαιώσεις Στεφανή για Έβρο: Οι Τούρκοι δεν μπήκαν ποτέ σε ελληνικό έδαφος

 

“Οι Τούρκοι δεν μπήκαν ποτέ σε ελληνικό έδαφος” ανέφερε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, σχολιάζοντας όσα έχουν γίνει με τις αναφορές περί εισόδου τουρκικών δυνάμεων σε ελληνικό έδαφος, στον Έβρο.

“Η αντιπαράθεση πρέπει να αφήσει απ΄έξω τα εθνικά θέματα, εκεί χρειάζεται συνοχή και η συνοχή είναι δύναμη. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί όταν λέμε πράγματα και αφήνουμε να εννοηθούν καταστάσεις που μπορούν να αγγίξουν το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων” τόνισε.

“Οι Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν καταπληκτική δουλειά, τιμή και σεβασμός στο έργο τους, ενωμένοι έχουμε τεράστια δύναμη” ανέφερε ο υφυπουργός σημειώνοντας με έμφαση: “Δεν πρέπει να αφήνεται η παραμικρή υπόνοια ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους” είπε υπενθυμίζοντας πως από τον Φεβρουάριο “48.000 άνθρωποι σταματήθηκαν στον Έβρο”.

“Ποιος αμφισβητεί το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων; Αφήνονται υπόνοιες ότι δεν υπερασπίστηκαν τα σύνορα, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες και στο χιλιοστό του εθνικού εδάφους” σημείωσε.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Back to top button