breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο Azorean Tatum ένα 16χρονο παιδί από το Tennessee κατέρρευσε στο σχολείο, πέθανε λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer!!

Ο Azorean Tatum ένα 16χρονο παιδί από το Tennessee κατέρρευσε στο σχολείο, πέθανε λίγες μέρες μετά τη λήψη της ένεσης mRNA της Pfizer..
Ένας 16χρονος ποδοσφαιριστής λυκείου στην 1η τάξη του Westwood High School πέθανε… και τα κύρια μέσα ενημέρωσης κάνουν ό, τι μπορούν για να φορτώσουν τον θάνατό του στον «COVID-19».

Ο Azorean Tatum ο επονομαζόμενος Zo επέστρεψε στο Westwood High School στο Μέμφις του Τενεσί για την α τάξη τη Δευτέρα 9 Αυγούστου – την πρώτη μέρα του σχολείου. Τέσσερις ημέρες αργότερα, την Παρασκευή 13 Αυγούστου, ο Azorean κατέρρευσε ξαφνικά στο σχολείο. Κάλεσε τη μητέρα του, κλαίγοντας και μόλις που μπορούσε να αναπνεύσει.Ο Azorean της είπε ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορούσε να σηκωθεί ή να περπατήσει μόνος του. Οι γιατροί τον μετέφεραν στο Baptist Children’s Hospital.

Η κυρία Quintina Buckner, μητέρα του Azorean, δήλωσε στο WREG News Channel 3 στο Μέμφις, ότι οι γιατροί διέγνωσαν το γιο της με «COVID-19». Η Commercial Appeal ανέφερε ότι ο Azorean πέρασε δύο ημέρες στο νοσοκομείο προτού πάρει εξιτήριο και «τεθεί σε καραντίνα». Δεν υπάρχουν αναφορές για εξετάσεις (αξονικές τομογραφίες, ΗΚΓ κ.λπ.) που πραγματοποιούνται στο Azorean, εκτός από τα τεστ COVID-19. Η κατάσταση του νεαρού επιδεινώθηκε γρήγορα όταν επέστρεψε στο σπίτι. Η κυρία Buckner του έδωσε Tylenol, βιταμίνες, υγρά και οτιδήποτε άλλο, αλλά τίποτα δεν βοήθησε.

Ο Azorean μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Le Bonheur την Παρασκευή 20 Αυγούστου. Αλλά ήταν πολύ αργά. Ο νεαρός Azorean πέθανε στο νοσοκομείο το Σάββατο 21 Αυγούστου.
Αυτή η ιστορία είναι ίσως η πιο κραυγαλέα περίπτωση σκόπιμης αδιαφορίας και χειραγώγησης από επίσημη ιατρική αρχή και τα μέσα ενημέρωση. Η κυρία Buckner είπε ότι ο Azorean ήταν στο σχολείο, όπως συνήθως από Δευτέρα έως Πέμπτη.

«Δεν συριθμούσε, δεν βήχει, ήταν απλώς ευτυχισμένος. Ήταν στο σχολείο για τρεις ημέρες και αρρώστησε δραστικά. Είναι απίστευτο.”

Αλλά με κάποιο τρόπο, δασκαλεμένοι ιατροί για την περίπτωση του 16χρονου που κατέρρευσε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει τα ριξαν στο «COVID-19». Η κυρία Buckner κατέστησε σαφές ότι ο Azorean έλαβε την πρώτη δόση mRNA Pfizer (Comirnaty) ακριβώς πριν ξεκινήσει το σχολείο. Αλλά τόσο τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης όσο και προφανώς όλοι οι εμπλεκόμενοι γιατροί αγνόησαν αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός.

Το Fox 13 αποσιώπησε τον πρόσφατο εμβολιασμό του παιδιού και το παρουσίασε ως μια ιστορία COVID-19.Στη δε έντυπή του έκδοση εμφάνισε λάθος το όνομα του θύματος Açorean.

Όργιο συγκάλυψης αδιαφάνειας αισχροκέρδειας.. Σκοτώνουν παιδιά… Εδώ δικάστηκαν γιατροί για ένα ιατρικό λάθος για μια παράβλεψη για πραγματική αμέλεια όταν βουίζει ο τόπος από θανάτους και ανήκεστες βλάβες και χίλιες δυό παρενέργειες και συνεχίζουν κάποιοι να χορηγούν αυτές τις ενέσεις γιατί δεν παρεμβαίνει καμιά εισαγγελική αρχή;;;Ο θάνατος σου η ζωή μου.. Για να κρατήσουν κάποιοι τις θέσεις τους συνεχίζουν να διώχνουν από τη ζωή ως και μικρά παιδιά. Ποιά ιατρική συνείδηση υπάρχει. Δεν είναι ενημερωμένοι;;Όφειλαν .. Υπακούουν σ΄εντολές;;Κι ο Μένγκελε αυτό ισχυρίστηκε..Και ένας θάνατος από φάρμακο είναι πολύς…Εδώ έχουμε εκατόμβη

dimpenews.com

Back to top button