breaking newsΔιεθνή

Ιερόδουλη έγινε ο εφιάλτης του πελάτη της – Τον κατέγραψε κρυφά, έστειλε βίντεο στην αρραβωνιαστικιά του

Μια εργάτρια του σεξ στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, κινηματογράφησε τον πελάτη της χωρίς τη συγκατάθεσή του και έστειλε το βίντεο στην αρραβωνιαστικιά του, πριν στρίψει καν στη διασταύρωση και μπει στο αυτοκίνητό για να πάει στη δουλειά του. Η Μπρουκ Άριελ Γκρέις Μπέικερ έστειλε επίσης στον άνδρα 244 μηνύματα εντός πέντε ωρών και έκανε 87 κλήσεις, όλα πριν λάβει εντολή από το δικαστήριο να μην επικοινωνήσει ξανά μαζί του.

Η 31χρονη κρίθηκε ένοχη τον περασμένο Δεκέμβριο για δύο κατηγορίες της σκόπιμης εγγραφής μιας προσωπικής εικόνας χωρίς συναίνεση. Δύο φορές δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για την καταδίκη της, με αποτέλεσμα να εκδοθεί αστυνομικό ένταλμα για τη σύλληψή της.

Τελικά, χθες ομολόγησε την ενοχή της στο τοπικό δικαστήριο του Penrith στην Αυστραλία για εκφοβισμό με σκοπό να προκαλέσει σωματική ή ψυχική βλάβη για παρενόχληση ή προσβολή και παράβαση εντολής συλλήψεως. Τα δικαστικά έγγραφα περιέγραψαν τα ​​αδικήματα, τα οποία ξεκίνησαν το 2018 όταν το ζευγάρι συνδέθηκε μέσω μιας διαδικτυακής υπηρεσίας συνοδείας.

Ο άντρας έκλεισε ραντεβού με την Baker, η οποία χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Amelia, και το ζευγάρι συμφώνησε να συναντηθούν στο Meriton Suites στην Parramatta. Τα γεγονότα αναφέρουν ότι συμμετείχαν σε συναινετικό σεξ και η Baker κινηματογράφησε τον άνδρα να του κάνει στοματικό σεξ χωρίς τη συγκατάθεσή του. Αφού ο άνδρας σταμάτησε να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της Baker, επικοινώνησε μαζί του ισχυριζόμενη ότι ήταν έγκυος, σύμφωνα με τα γεγονότα. Επικοινώνησε επίσης με την αρραβωνιαστικιά και την επί τέσσερα χρόνια σύντροφό του για να ισχυριστεί ότι την απατούσε, μεταδίδει η New York Post.

Η ανεπιθύμητη επαφή κορυφώθηκε όταν η Μπέικερ έστειλε στον άνδρα και την αρραβωνιαστικιά του ένα email το οποίο είχε συνημμένο βίντεο που έδειχνε τον άνδρα να της κάνει στοματικό σεξ. Το email με ημερομηνία τον περασμένο Οκτώβριο στάλθηκε από μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έγραφε (το όνομα του θύματος) απατά (το όνομα της αρραβωνιαστικιάς του) @gmail.com. Το ζευγάρι έστειλε το βίντεο στην αστυνομία, η οποία εξέδωσε εντολή σύλληψης για να προστατεύσει το θύμα από την Μπέικερ.

Μήνες αργότερα, το θύμα σταμάτησε σε ένα φανάρι καθ’ οδόν για τη δουλειά του, όταν η Μπέικερ εμφανίστηκε, δίπλα στην πόρτα του αυτοκινήτου του. Τα γεγονότα αναφέρουν ότι άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και μπήκε μέσα. «Το θύμα είπε αμέσως στην κατηγορούμενη να φύγει, ωστόσο δεν άκουγε και έμεινε». «Ακολούθησε καυγάς ενώ το θύμα συνέχιζε να οδηγεί». Αφού ο άντρας είπε στην Μπέικερ ότι την πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα, εκείνη του είπε να σταματήσει για να μπορέσει να βγει έξω, κάτι που έγινε.

Στις 6:15 μ.μ. την επόμενη μέρα, η Μπέικερ έστειλε στο θύμα ένα μήνυμα στο οποίο δεν απάντησε. Έστειλε τότε 244 μηνύματα σε πέντε ώρες και προσπάθησε να του τηλεφωνήσει 87 φορές. Το θύμα δεν απάντησε σε κανένα μήνυμα ή κλήση. «Ως αποτέλεσμα, το θύμα είπε ότι αισθανόταν εξαιρετικά ανήσυχο και δήλωσε ότι του προκαλεί κατάθλιψη λόγω της παρενοχλητικής φύσης της συμπεριφοράς της». Στις 10 Ιανουαρίου, η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης της Μπέικερ.

Σήμερα, τελικά πήγε στο δικαστήριο, φορώντας μπλε τζιν, λευκό crop top, μαύρο σακάκι και λευκές διαφάνειες και είχε έναν άντρα δίπλα της. Ο δικηγόρος της στο Legal Aid είπε στο δικαστήριο η πελάτισσά του ομολόγησε την ενοχή της για μία κατηγορία για παράλειψη εμφάνισης στο δικαστήριο καθώς και για τις κατηγορίες καταδίωξης ή εκφοβισμού και παρενόχλησης.

Το Δικαστήριο θα συνεδριάσει εκ νέου στις 24 Οκτωβρίου, όπου θα βγει και η τελική ποινή.

πηγή newsbeast.gr

.

Back to top button