Διεθνή

TOP SECRET έγγραφα της CIA: 7πλάσιες οι απώλειες των Ουκρανών! Ρωσικό μαχητικό παρά λίγο να καταρρίψει βρετανικό! Είναι πόλεμος ΝΑΤΟ-Ρωσίας. Γάλλοι στρατιώτες και λοιποί ΝΑΤΟικοί επιχειρούν στην Ουκρανία. Το Ισραήλ θα στείλει βαρύ οπλισμό στην Ουκρανία. Οι ΗΠΑ κατασκοπεύουν συμμάχους τους. Ισραηλινή άνοιξη η ”μυστική εξέγερση της Μοσάντ!”

Περίπου 100 TOP SECRET έγγραφα της CIA που δείχνουν την τρέχουσα κατάσταση του ρωσο-ουκρανικού μετώπου διέρρευσαν στο 4chan, Telegram & cie.

Τα TOP SECRET έγγραφα της CIA: 7πλάσιες οι απώλειες των Ουκρανών! Ρωσικό μαχητικό παρά λίγο να καταρρίψει βρετανικό! Είναι πόλεμος ΝΑΤΟ-Ρωσίας. Γάλλοι στρατιώτες και λοιποί ΝΑΤΟικοί επιχειρούν στην Ουκρανία. Το Ισραήλ θα στείλει βαρύ οπλισμό στην Ουκρανία. Οι ΗΠΑ κατασκοπεύουν συμμάχους τους.”Ισραηλινή άνοιξη η μυστική εξέγερση της Μοσάντ!”

Στις 29 Σεπτεμβρίου, ένα ρωσικό μαχητικό παραλίγο να καταρρίψει ένα βρετανικό αναγνωριστικό αεροπλάνο (όχι drone) κοντά στις ακτές της Κριμαίας, γεγονός που ανάγκασε τη βρετανική αεροπορία να μείνει μακριά από τις ακτές της Κριμαίας.
Τα ρωσικά αεροσκάφη έγιναν πολύ επιθετικά με τα δυτικά αεροσκάφη, σε αντίθεση με τα ήρεμα ρωσικά αεροσκάφη της μετασοβιετικής εποχής.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανοίγει έρευνα για τη διαρροή απόρρητων εγγράφων από το Πεντάγωνο σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία.Αυτές οι πληροφορίες από τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ δημοσιεύονται στο διαδίκτυο! Ο Λευκός Οίκος εργάζεται για να τους αφαιρέσει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Τα έγγραφα που διέρρευσαν υποστηρίζουν:
Η Ρωσία υπέστη απώλειες στρατευμάτων μεταξύ 16.000 και 17.500 ενώ οι απώλειες της Ουκρανίας ανήλθαν σε 71.500. Η Ρωσία διατηρεί 91 τάγματα στον άξονα του Ντόνετσκ με περίπου 23.000 στρατιώτες, ενώ η Ουκρανία διατηρεί 8 ταξιαρχίες και 40 τάγματα, 10.000 έως 20.000 στρατιώτες.
Από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο, 9 ουκρανικές ταξιαρχίες θα οπλίζονται και θα εκπαιδεύονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους του ΝΑΤΟ, εκ των οποίων οι 6 θα είναι έτοιμες μέχρι τα τέλη Μαρτίου, ενώ οι άλλες 3 θα είναι επιχειρησιακές έως τα τέλη Απριλίου.
Οι ουκρανικές ταξιαρχίες χρειάζονται 253 άρματα μάχης, 381 μηχανοκίνητα οχήματα, 480 μηχανοκίνητα οχήματα και άλλα.
Το κείμενο αναφέρει ότι ο πόλεμος δεν είναι μόνο ο πόλεμος της Ουκρανίας, αλλά ότι όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ συμμετέχουν στον πόλεμο, ακόμη κι αν δεν έχει γίνει η επίσημη ανακοίνωση.

Αποδεικνύουν επίσης ότι οι ΗΠΑ έχουν άμεση πρόσβαση στις επικοινωνίες του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Δίνουν αναλυτική δήλωση των παρόντων δυνάμεων, περιγράφουν τις προσπάθειες των ΗΠΑ να κατασκοπεύσουν τους Νοτιοκορεάτες συμμάχους τους, να πείσουν το Ισραήλ, να αυξήσουν την εμπλοκή τους με την Ουκρανία κ.λπ.
Σύμφωνα με αυτά τα έγγραφα, η Γαλλία θα είχε αναπτύξει περισσότερους στρατιώτες υπό κάλυψη, υπεύθυνους για ειδικές επιχειρήσεις, στην Ουκρανία παρά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Γαλλία θα εκπαιδεύει τακτικά τους Ουκρανούς στο “Phoenix Strike (RANGER)”, μια κωδική ονομασία που μένει να αποκρυπτογραφηθεί. Σύμφωνα με διαρροές από έγγραφα του ΝΑΤΟ για την κατάσταση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων την 1η Μαρτίου, 15 Γάλλοι στρατιώτες εμπλέκονται στην Ουκρανία. Μάλλον θα ήταν
του τμήματος δράσης της DGSE.Ένα από τα έγγραφα επιβεβαιώνει την παρουσία στο ουκρανικό έδαφος 97 στρατιωτών ειδικών δυνάμεων από διάφορες χώρες του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένων 15 από τη Γαλλία.

Το υπουργείο Άμυνας Γαλλίας διαψεύδει την παρουσία γαλλικών δυνάμεων στην Ουκρανία. «Δεν υπάρχουν εμπλεκόμενες δυνάμεις. Τα έγγραφα που αναφέρονται δεν προέρχονται από τους γαλλικούς στρατούς. Δεν σχολιάζουμε έγγραφα των οποίων η πηγή είναι αβέβαιη. »

Τα έγγραφα κυμαίνονται από λεπτομέρειες της συνεχιζόμενης μάχης στο Μπαχμούτ μέχρι σχέδια για μια αντεπίθεση ΝΑΤΟ-Ουκρανίας που σύμφωνα με πληροφορίες είναι προγραμματισμένη για αυτή την άνοιξη, με τη συμμετοχή 14 γαλλικών AMX10. Η διαρροή φαίνεται να προέρχεται από τον Γενικό Επιτελείο του Πενταγώνου.

Τα αμερικανικά έγγραφα του Πενταγώνου που διέρρευσαν περιέχουν μεταξύ των άλλων ισραηλινές παραδόσεις θανατηφόρων όπλων στην Ουκρανία. Ένα έγγραφο που τιτλοφορείται « Iσραήλ: τα μέσα διοχέτευσης μιας θανατηφόρας βοήθειας στην Ουκρανία »αναφέρει ότι το Tel-Aviv « «θα προσανατολιστεί πιθανότατα θα εξετάσει το ενδεχόμενο παροχής θανατηφόρου βοήθειας στην [Ουκρανία] υπό αυξημένη πίεση των ΗΠΑ ή σε περίπτωση αντιληπτής επιδείνωσης» των σχέσεων με τη Ρωσία, σύμφωνα με το CNN. Το έγγραφο απαριθμεί ισραηλινά όπλα που θα μπορούσαν να μεταφερθούν στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των πυραύλων εδάφους-αέρος Barak-8 και Spyder, καθώς και κατευθυνόμενων αντιαρματικών πυραύλων Spike.

Τα μυστικά αρχεία του Πενταγώνου που διέρρευσαν αποκαλύπτουν ότι οι ΗΠΑ κατασκόπευαν συμμάχους όπως η Ουκρανία, η Νότια Κορέα και το Ισραήλ, αναφέρει το CNN. Από αυτά τα έγγραφα προκύπτει το γεγονός ότι ο Volodymyr Zelensky είχε τη φιλοδοξία να επιτεθεί σε στρατιωτικές μονάδες που είχαν αναπτυχθεί στη Ρωσία με drones.
Η Ουάσιγκτον κατασκόπευσε τον Ουκρανό πρόεδρο και έμαθε ότι σχεδίαζε να χτυπήσει ρωσικές θέσεις στο δικό τους έδαφος, ανέφερε το CNN, αναφερόμενο σε μυστικά αρχεία του Πενταγώνου που κυκλοφόρησαν μαζικά στον Ιστό.
Έτσι, από αυτά τα αρχεία πληροφοριών προκύπτει το γεγονός ότι ο Volodymyr Zelensky «πρότεινε να χτυπήσει ρωσικές τοποθεσίες ανάπτυξης στη ρωσική περιοχή του Ροστόφ» χρησιμοποιώντας drones, στα τέλη Φεβρουαρίου, επειδή η Ουκρανία δεν διαθέτει όπλα μεγάλης εμβέλειας ικανά να προχωρήσουν τόσο μακριά.
Η διαρροή αυτών των απόρρητων εγγράφων θα μπορούσε να εμποδίσει την αμερικανική υποστήριξη στην Ουκρανία λίγο πριν από μια πιθανή επίθεση, κρίνει από την πλευρά του το πρακτορείο Bloomberg.
Κατασκοπεύοντας τους συμμάχους του
Εκτός από την Ουκρανία, η Ουάσιγκτον κατασκόπευε άλλους βασικούς συμμάχους, όπως η Νότια Κορέα και το Ισραήλ, σύμφωνα με τα έγγραφα που διέρρευσαν και χαρακτηρίστηκαν ως αυθεντικά από Αμερικανούς αξιωματούχους, συνεχίζει το ειδησεογραφικό κανάλι.
Σε απάντηση, η Σεούλ είπε ότι ήθελε να ζητήσει από τις Ηνωμένες Πολιτείες «να αναλάβουν δράση εάν είναι απαραίτητο» μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα αυτής της υπόθεσης.

Αυτά τα αρχεία που διέρρευσαν μιλούν επίσης για βασικές αδυναμίες στον ουκρανικό οπλισμό, την αεράμυνα και την κατάσταση του στρατεύματος, καθώς οι ουκρανικές δυνάμεις ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια αντεπίθεση.
Έτσι, σύμφωνα με έγγραφα που παρατίθενται από τους New York Times, ελίτ μονάδες στάλθηκαν κυρίως στο Artiomovsk (Bakhmut στα ουκρανικά) κατόπιν αιτήματος και υπό τη διοίκηση του Kirill Boudanov, διευθυντή της ουκρανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών.
Το αίτημά του εξηγήθηκε από μια «καταστροφική» κατάσταση στην πόλη. Ήθελε να προσπαθήσει να απωθήσει τα ρωσικά στρατεύματα χρησιμοποιώντας αυτές τις μονάδες. Η διοίκηση, ωστόσο, σχεδίαζε να διατηρήσει τους καλύτερα εκπαιδευμένους και εξοπλισμένους στρατιώτες της για μια προγραμματισμένη αντεπίθεση τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες.
Την περασμένη εβδομάδα, οι New York Times ανέφεραν ότι το Πεντάγωνο ερευνούσε τη διαρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μυστικών εγγράφων που περιγράφουν λεπτομερώς την κατάσταση των ουκρανικών στρατευμάτων και τα σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ να τα ενισχύσουν. Αυτές οι πληροφορίες θα χρονολογούνται από τις αρχές Μαρτίου. Στην πορεία, εμφανίστηκε άλλη μια διαρροή που περιείχε εκατό απόρρητα έγγραφα.
Την Κυριακή, το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο ανώτερους Αμερικανούς αξιωματούχους, δεν απέκλεισε την παραποίηση μυστικών αρχείων. Όσον αφορά το Κρεμλίνο, ο εκπρόσωπός του δήλωσε ότι δεν έχει καμία αμφιβολία για την εμπλοκή, άμεση ή έμμεση, των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ στη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Το γραφείο του πρωθυπουργού του ισραηλινού καθεστώτος, ενώ αρνήθηκε τις αμερικανικές αναφορές για το ρόλο της Μοσάντ στις διαδηλώσεις κατά του υπουργικού συμβουλίου του, χαρακτήρισε αυτές τις αναφορές ψέματα και ανοησίες.

Σύμφωνα με αυτές τις διαρροές, η ισραηλινή οργάνωση πληροφοριών και ειδικών επιχειρήσεων (Μοσάντ) εμπλέκεται στις διαδηλώσεις κατά του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, κάτι που η Μοσάντ προφανώς έχει αρνηθεί.

Αυτά τα έγγραφα δείχνουν ότι η Μοσάντ ενθάρρυνε τους υπαλλήλους της και τους Σιωνιστές υπηκόους να διαμαρτυρηθούν κατά του υπουργικού συμβουλίου του Νετανιάχου…

Διαμαρτυρίες που κάποιοι συνέκριναν με την «Ισραηλινή Άνοιξη» και τις λεγόμενες διαδηλώσεις της Αραβικής Άνοιξης στις ισλαμικές χώρες το 2011-2012.

«Washington Post»: «Κρίνοντας από αυτές τις διαρροές, οι Ηνωμένες Πολιτείες κατασκοπεύουν τον στενότερο σύμμαχό τους στη Μέση Ανατολή, κάτι που μπορεί να επιβαρύνει περαιτέρω τις σχέσεις μας με τους συμμάχους μας».
Η Ουάσιγκτον περιγράφει τον ρόλο της Μοσάντ ως «μυστική εξέγερση».

Μετά την εξέταση των αμερικανικών εκθέσεων, το Γραφείο του Πρωθυπουργού διέψευσε μέσω του τμήματος ΜΜΕ τις «ψευδείς και παράλογες» αναφορές.

Οι Ασκενάζι που βρίσκονται στην εξουσία στον Λευκό Οίκο απειλούν τους Σεφαραδίτες στην εξουσία στο Τελ Αβίβ, μέσω της διάδοσης αυτών των εγγράφων. Κατά τα υπόλοιπα, ο αρχηγός της Μοσάντ Μπερνέα κάλεσε προσωπικά τους αξιωματούχους του να αμφισβητήσουν τον Νετανιάχου στους δρόμους του Τελ Αβίβ.

dimpenews.com

Back to top button