breaking newsΕλλάδα

Παυλάκnς: “Ακoμn και 5 εμβoλια vα κάvατε θα κoλλnσετε “Κpάkεν”!!!

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παυλάκης χαρακτήρισε τη μετάλλαξη ως ένα πολύ επικίνδυνο στέλεχος, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά που «έχουν καταστρέψει τα μονοκλωνικά αντισώματα»....

«Μας ανησυχεί η μετάλλαξη, είναι ένα πολύ επικίνδυνο στέλεχος, επικρατεί σε ένα πεδίο γεμάτο με άγρια στελέχη, είναι ένα από τα 4 – 5 στελέχη που έχουν καταστρέψει τα μονοκλωνικά αντισώματα στα οποία βασίζονταν οι ανοσοκατεσταλμένοι οι άνθρωποι που έχουν κάνει μεταμοσχεύσεις» επισήμανε ο ίδιος.

«Οι άνθρωποι που βασιζόντουσαν στα μονοκλωνικά για πολύ σημαντική προστασία δεν μπορούν να βασιστούν σε αυτά πια» δήλωσε ο κ. Παυλάκης και υπογράμμισε:

«Και με δυο, και με πέντε εμβό-λια, μπορεί να μολύνει ξανά τους πάντες, κανείς δεν είναι έξω από κίνδυνο».

Όπως εξήγησε, θα πορευτούμε με τα επικαιροποιημένα εμβό-λια, καθώς κάνουν δουλειά, άλλα δυστυχώς θα περιμένουμε πολλοί άνθρωποι να νοσήσουν.

«Δεν είμαστε καθόλου κοντά στο τέλος της πανδημίας» τόνισε.

Σύμφωνα με τον γιατρό, «με το άνοιγμα της Κίνας “αγοράσαμε” ακόμα δυο χρόνια πανδημίας. Θα έχουμε 1 δισεκ. μολύνσεις στην Κίνα. Σε λίγες μέρες θα γνωμοδοτήσει και ο ΠΟΥ. Ακόμα κι αν πούνε ότι τέλειωσε η πανδημία, στην Κίνα θα γίνει ο χαμός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε 3 με 4 επιδημικά κύματα με καινούριους ιούς κάθε χρόνο που δεν δείχνουν διάθεση να σταματήσουν. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ πρόωρο να κηρύξουμε το τέλος της πανδημίας» σημείωσε ο γιατρός.

 

πηγη

Back to top button