breaking newsΆποψηΕλλάδα

Ο παpαφρωv Κiμ Γιovγκ Oυv τnς Eλλάδoς ΑΠOΦΑΣlΖΕΙ & ΔlΑΤΑΣΣΕl πoιo κoμμα θα κατεβεi στiς εκλoγες…

Για να ξανά καθίσει ο ίδιος στην καρέκλα…

Εκλογές κάτω από την κατοχική μπότα μιας ανεπανάληπτης δικτατορίας…

Το Εθνικό κόμμα Έλληνες που στις δημοσκοπήσεις λαμβάνει 4,5% με 5% κινδυνεύει να κοπεί από το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου αφού με 3 τροπολογίες άκρως αντισυνταγματικές ψηφίστηκαν 3 φωτογραφικοί νόμοι με σκοπό να αποτρέψουν τον Κασιδιάρη να κατέλθει στις εκλογές.

Η τύχη του κόμματος κρίνεται στο διάστημα μεταξύ 2 με 5 Μαίου 2023. Η Πατριωτική Ένωση των Εμφιετζόγλου και Μπογδάνου που θα ελάμβανε ποσοστά περίπου 1% με 1,5% κόπηκε από τον Άρειο Πάγο μετά από καταγγελία άλλου κόμματος με το ίδιο όνομα Πατριωτική Ένωση Ελλάς, ότι χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα… και ταυτόχρονα κρίθηκε ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιούν εθνικό σύμβολο τον Ήλιο της Βεργίνας στα ψηφοδέλτια τους.

Στην Ελληνική Λύση του Βελόπουλου το κόμμα σπαράσσεται από πρωτοφανείς κατηγορίες, βουλευτές αποκαλούν απατεώνα τον Πρόεδρο του κόμματος Βελόπουλο… Η Ελληνική Λύση ελάμβανε στις δημοσκοπήσεις 5% αλλά εσχάτως λόγω των αποχωρήσεων και καταγγελιών συρρικνώνεται.

Προφανώς τα δεξιά κόμματα απομονώνονται αλλά εδώ φαίνεται να υπάρχει ενορχηστρωμένο σχέδιο, ώστε τα κόμματα εκτός Βουλής να αθροίζουν πάνω από 8% εύρος από 8% με 9%, εξέλιξη θα χαμηλώσει τον πήχη αυτοδυναμίας της ΝΔ και θα αυξήσει την πιθανότητα και στον πρώτο γύρο και στον δεύτερο εάν υπάρξει η ΝΔ να εκλέξει περισσότερους βουλευτές.

Η κυβέρνηση ξεκάθαρα εμπλέκεται στο σχέδιο αυτό, ο Άρειος Πάγος δεν είναι ανεξάρτητη δικαστική αρχή αλλά χειραγωγούμενη που λαμβάνει εντολές.

Η κυβέρνηση δεν έχει μόνο τον Ντογιάκο τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ως άνθρωπο της… αλλά πλήθος δικαστών του Αρείου Πάγου που δεν θα πάνε κόντρα στις εντολές και στα κελεύσματα της κυβέρνησης.

Το σχέδιο εδώ είναι ξεκάθαρο.

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να διευκολύνει τα εκλογικά του σενάρια και για να εκλεγεί με όρους ευνοϊκότερους χειραγωγεί το αποτέλεσμα… αυξάνοντας το ποσοστό των κομμάτων εκτός Βουλής. Εάν η ΝΔ του Μητσοτάκη μπορούσε να διασφαλίσει αυτοδυναμία π.χ. από τις 21 Μαίου όλα αυτά τα κόμματα που κόβονται ή δυνητικά θα κοπούν… δεν θα ήταν στο στόχαστρο. Για ορισμένους όλα αυτά μπορεί να φαίνεται λογικά.

Εάν ο Άρειος Πάγος δεν εγκρίνει την κάθοδο στις εκλογές του Εθνικού Κόμματος Έλληνες του Κασιδιάρη θα πουν ήταν καταδικασμένος ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Για το κόμμα Πατριωτική Ένωση θα πουν… ας πρόσεχαν αφού απλά ο Άρειος Πάγος εφαρμόζει τον νόμο…

Για την Ελληνική Λύση του Βελόπουλου θα πουν αλληλοσπαράσσεται από εσωτερικές έριδες.

Εδώ δεν έχει σημασία εάν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με τις ιδεολογικές θέσεις των κομμάτων αλλά εάν όλα αυτά είναι τυχαία περιστατικά ή συντονισμένα και ενορχηστρωμένα; Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ντογιάκος ως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη ότι λειτουργεί ελεύθερα λόγω του βεβαρημένου παρελθόντος του. Ωστόσο ο Ντογιάκος θα πουν ορισμένοι δεν συμμετέχει στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου αλλά… υπάρχουν άλλοι αφανείς δικαστές που εύκολα παίρνουν εντολές…

Το σχέδιο είναι ξεκάθαρο… για τον Μητσοτάκη έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ποσοστό των κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής, ευνοεί τα μέγιστα τα εκλογικά του σενάρια. Εάν θα τα καταφέρει να αλλοιώσει το εκλογικό αποτέλεσμα με αυτό τον τρόπο, εάν καταφέρει το σχέδιο του… θα το μάθουμε στις 5 Μαίου που αποφασίζει το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου και βεβαίως στις 21 Μαίου την ημέρα των εκλογών.

Το σχέδιο είναι υπαρκτό και δεν είναι σενάριο συνομωσίας.

πηγη

Back to top button