breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

O Μακρόν παίρνει αποστάσεις από τον πανεμβολιασμό. Φοβάται μην πέσει από Pfizergate

 

 

O Μακρόν παίρνει αποστάσεις από τον πανεμβολιασμό. Σου λέει κι έχει δίκιο ώρα είναι να πέσω από κανένα Pfizergate. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στο Παρίσι Μαρία Δεναξά δήλωσε: Πιστεύω πιο πολύ στο να πείσουμε μέσω διαφάνειας απ’ ότι στην υποχρέωση.Για τα εμβόλια που συνηθίζουμε να κάνουμε στα παιδιά, είχαμε εμπειρία δεκαετιών. Πιστεύω πως είναι αντιπαραγωγικό να κάνουμε υποχρεωτικό εμβόλιο που δεν γνωρίζουμε για μια παθολογία που είναι καινούργια.Και προσθέτει: «Δεν πιστεύω στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για αυτό το εμβόλιο,γιατί πρώτα απ όλα πρέπει να είμαστε πολύ ειλικρινείς και πολύ διαφανείς.

 Δεν τα γνωρίζουμε όλα για αυτό το εμβόλιο όπως δεν γνωρίζουμε τα πάντα για τον ιό. Σε κάθε φάση θα λέμε ότι γνωρίζουμε». Συνεχίζει :«Εγώ θα ήμουν πολύ προσεκτικός πάνω στο θέμα, δεν είμαι επιστήμονας,ούτε γιατρός.Καταφθάνουν εμβόλια και δεν είναι μόνο ένα. Τώρα καταφθάνει ένα εμβόλιο με τον αγγελιαφόρο RNA,είναι πρωτοποριακό κανένας ιός δεν αντιμετωπίστηκε μ’ αυτή την τεχνολογία»..

Αφού δεν τα γνωρίζουν όλα για το εμβόλιο και που στη Γαλλία κι ωστόσο προχωρούν σε εμβολιασμούς σημαίνει ότι είναι πείραμα επί παγκόσμιου πληθυσμού……

dimpenews.com
Back to top button