Διεθνή

Ian Plymer, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μελβούρνης: αναπόδεικτο ότι οι ανθρωπογενείς εκπομπές CO2 οδηγούν στην υπερθέρμανση του πλανήτη! ΒΙΝΤΕΟ

Ian Plymer, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης:

«Δεν έχω άποψη, έχω προφανή στοιχεία. Αυτά τα γεγονότα έχουν επιβεβαιωθεί και αυτά τα γεγονότα μπορούν να επαναληφθούν. Γεγονός νούμερο ένα: κανείς δεν έχει αποδείξει ποτέ ότι οι ανθρωπογενείς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα οδηγούν στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Δεν έχει αποδειχθεί ποτέ. Και αν αυτό μπορούσε να αποδειχθεί, τότε θα έπρεπε να αποδειχθεί ότι το 97% των φυσικών εκπομπών δεν προκαλούν υπερθέρμανση του πλανήτη. Αλίμονο. Έχουμε να κάνουμε με απάτη. Είναι μια επιστημονική φάρσα από την πρώτη μέρα. Ακούμε προπαγάνδα ότι η αύξηση της ατμόσφαιρας του ζωτικού αερίου, που είναι ιχνοαέριο, θα οδηγήσει σε καταστροφή και ότι θα έχουμε ταχεία υπερθέρμανση του πλανήτη. Συγγνώμη, φίλοι μου, αλλά γνωρίζουμε εδώ και 200 ​​χρόνια μέσω της χημείας ότι όλα είναι ακριβώς το αντίθετο. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από εσάς το δοκιμάσατε χθες το βράδυ στο δείπνο με σαμπάνια ή μπύρα, όταν ξεχάσατε να την πιείτε και ζεσταινόταν και συνέχιζε ν΄αναδύει φυσαλίδες , να βουίζει. Είναι η αντίστροφη διαλυτότητα του διοξειδίου του άνθρακα. Το ξέρουμε εδώ και 200 ​​χρόνια. Το βλέπουμε σε πυρήνες πάγου όταν τρυπάμε σε πάγο. Έχουμε χημικά αποτυπώματα που μας λένε τη θερμοκρασία και έχουμε μικρά σωματίδια αέρα. Και μπορούμε να δείξουμε ότι όταν συνέβη η φυσική υπερθέρμανση, περίπου 650-6000 χρόνια αργότερα, είδαμε μια αύξηση στο διοξείδιο του άνθρακα. Δεν είναι η θερμοκρασία στην οποία απελευθερώνεται το διοξείδιο του άνθρακα, αλλά το αντίθετό της. Άλλη μια απάτη. »

Ο Ian Plimer είναι Αυστραλός γεωλόγος και ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης. Απορρίπτει την επιστημονική συναίνεση για την κλιματική αλλαγή. Τον κατηγορούν για παραπληροφόρηση αλλά πληθαίνουν οι φωνές στην επιστημονική κοινότητα που έχουν αντίστοιχες πεποιθήσεις.

dimpenews.com

Back to top button