breaking newsΔιεθνήθρησκεια

Το Ισραήλ κηρύσσει διωγμό κατά των χριστιανών. Συντελειακή εξέλιξη..Κατατέθηκε σχέδιο νόμου για απαγόρευση διάδοσης χριστιανισμού με όποιο μέσο σε ΜΜΕ, διαδίκτυο και σχολεία. Όποιος εξηγεί χριστιανισμό σε ενήλικα φυλακίζεται!!

Το Ισραήλ κηρύσσει διωγμό κατά των χριστιανών. Συντελειακή εξέλιξη…Ένα ακόμη βήμα προς την Αποκάλυψη και τη γενίκευση του πολέμου..

Στο Ισραήλ κατατέθηκε ένα σχέδιο νόμου στοχεύοντας στην απαγόρευση της διάδοσης του χριστιανισμού με κάθε μέσο ακόμη και σ΄ενήλικες και η διδασκαλία της Καινής Διαθήκης στα σχολεία. Απαγορεύεται η διάδοση ή και εξήγηση του χριστιανισμού μέσω διαδικτυακών βίντεο, διαδικτυακών άρθρων, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, γραπτής λογοτεχνίας και άλλων μορφών μέσων ενημέρωσης.

Οι παραβάτες απειλούνται με φυλάκιση. Το Ισραήλ και επίσημα διώκει το χριστιανισμό στους Αγίους Τόπους. Παραβιάζει τ’ αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα περί θρησκευτικών ελευθεριών.. Η διαπάλη για το θέμα έχει περάσει τον Ατλαντικό. Έπεσαν οι μάσκες…Το ρεπορτάζ είναι από την ισραηλινή Haaretz σε προχθεσινό της άρθρο…..

Οι κορυφαίοι ευαγγελικοί Χριστιανοί προτρέπουν δημοσίως τον Πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να καταργήσει τη νομοθεσία που εισήχθη από υπερορθόδοξα μέλη του συνασπισμού του, η οποία θα τιμωρούσε με φυλάκιση τις χριστιανικές προσπάθειες για προσηλυτισμό.

Η νομοθεσία – που εισήχθη από τους Μόσε Γκάφνι και Γιάκοφ Άσερ του United Torah Judaism – θα ισχύει για οποιονδήποτε θα επιχειρούσε να πείσει κάποιον να αλλάξει τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις. Η νομοθεσία, ωστόσο, επισημαίνει συγκεκριμένα ότι «έχουν αυξηθεί οι προσπάθειες ιεραποστολικών ομάδων, κυρίως χριστιανών, να ζητήσουν προσηλυτισμό».

Το νομοσχέδιο της UTJ απαγορεύει περαιτέρω την κοινή χρήση θεολογίας της Καινής Διαθήκης μέσω διαδικτυακών βίντεο, διαδικτυακών άρθρων, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, γραπτής λογοτεχνίας και άλλων μορφών μέσων ενημέρωσης. Προβλέπει επιπλέον φυλάκιση ενός έτους για εξήγηση της πίστης στον Ιησού σε έναν ενήλικα και δύο χρόνια φυλάκιση εάν το συζητούσε με ανήλικο.

Η νομοθεσία, η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον ευαγγελικό ιστότοπο All Israel News, έχει ήδη προκαλέσει σημαντική κατακραυγή από κορυφαίους ευαγγελικούς χριστιανούς – πολλοί από τους οποίους υπήρξαν ένθερμοι υποστηρικτές του Νετανιάχου τις τελευταίες δεκαετίες.

«Το νομοσχέδιο θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει έντονη κριτική τόσο από τους Ρεπουμπλικάνους όσο και από τους Δημοκρατικούς στο Κογκρέσο, στην εκτελεστική εξουσία, μεταξύ των κυβερνητών των ΗΠΑ και άλλων που αγαπούν το Ισραήλ και ήταν πάντα στο πλευρό του εβραϊκού κράτους, αλλά θα εναντιωνόταν σθεναρά στις προσπάθειες να φιμώσουν τους οπαδούς του Ιησού στους Άγιους Τόπους», προειδοποίησε ο Joel Rosenberg του All Israel News.

Ο πρώην πρεσβευτής της Διεθνούς Θρησκευτικής Ελευθερίας των ΗΠΑ Sam Brownback προειδοποίησε ότι «οι ελεύθερες και δημοκρατικές χώρες απλώς δεν απαγορεύουν την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών και αυτό περιλαμβάνει θρησκευτικές πεποιθήσεις », σε ένα σχόλιο στο All Israel News. Το «Άρθρο 18 της Οικουμενικής Χάρτας του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα – που έχει υπογράψει το Ισραήλ – εγγυάται την ελευθερία της θρησκείας, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος να αποφασίζεις τις δικές σου θρησκευτικές πεποιθήσεις», πρόσθεσε ο πρώην γερουσιαστής και κυβερνήτης του Κάνσας.

Ο πρώην Πρόεδρος της Συνέλευσης των Νότιων Βαπτιστών, Δρ. Τζακ Γκράχαμ – του μεγαλύτερου προτεσταντικού δόγματος στις ΗΠΑ – είπε στον Ρόζενμπεργκ ότι «προσεύχομαι να καταστεί σαφές σύντομα ότι αυτό το ενοχλητικό νομοσχέδιο δεν θα γίνει ποτέ δεν θα γίνει ποτέ νόμος επί τάπητος ».

Η Πρόεδρος της Concerned Women for America Penny Nance, της μεγαλύτερης συντηρητικής χριστιανικής γυναικείας οργάνωσης στις ΗΠΑ, είπε επίσης στη Rosenberg ότι «Ως Ευαγγελική ηγέτης που αγαπά βαθιά, υποστηρίζει δημόσια και υποστηρίζει σθεναρά τη σχέση ΗΠΑ-Ισραήλ, είμαι απογοητευμένος με την ιδέα των χριστιανών που διώκονται επειδή συμμερίζονται την πίστη τους».

«Οι Χριστιανοί στις Ηνωμένες Πολιτείες βασίζονται στον Πρωθυπουργό Νετανιάχου και τα μέλη της Κνεσέτ να απορρίψουν αυτό το νομοσχέδιο, το οποίο αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των αδελφών και των αδελφών μας στο Ισραήλ», συνέχισε ο Νανς, προσθέτοντας ότι «αυτό το είδος καταπιεστικής πολιτικής θα ήταν πιο ενδεικτικό των σκληροπυρηνικών μουσουλμανικών καθεστώτων από το δημοκρατικό εβραϊκό κράτος».

Αυτό είναι το αντίχριστο μένος… θα βγουν οι Γραφές και οι προφητείες……..όλες.

Ιερουσαλήμ εκεί που θα μαρτυρήσουν Ηλίας και Ενώχ, Ιερουσαλήμ σύμφωνα με προφητείες ως εκεί θα φτάσει το ξανθό γένος….Διαμορφώνεται το τοπίο επισπεύδονται οι εξελίξεις. Δεν είναι τυχαίο που ένας φανατικός Ιουδαιστής Εβραίος (Αβάπτιστος) ο Ζελένσκι πολεμάει την Ορθόδοξη Ρωσία. Σιωνισμός κατά Ορθοδοξίας ένα ακόμη επεισόδιο. Το τοπίο ξεκαθαρίζει….

Οι Προτεστάντες αντιδρούν γιατί ενημερώθηκαν στην Ελλάδα το απέκρυψαν. Πρέπει άμεσα να πάρει θέση η Ι Σύνοδος και όλα τα Ορθόδοξα Πατριαρχεία να πάρει θέση το ΥΠΕΞ! H Ελλάδα έχει ένα λόγο παραπάνω να παρέμβει καθώς το Ελληνορθόδοξο πατριαρχείο Ιεροσολύμων αποτελεί το θεματοφύλακα των Αγίων Τόπων.

Επίσης αυτή η εξέλιξη δείχνει πανικό ότι ο χριστιανισμός έχει ρεύμα στις τάξεις των Εβραίων και επιχειρούν βίαια να το αναχαιτίσουν.

dimpenews.com

Back to top button