breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Politico: «Οι ΗΠΑ και η ΕΕ μελετούν σχέδιο παρεμπόδισης των ηλιακών ακτίνων για να… κρυώσει ο πλανήτης»!

Σε μία πολύ ανησυχητική αποκάλυψη προχώρησε το Politico, σύμφωνα με το οποία η κυβέρνηση Μπάιντεν «προσφέρει υποστήριξη στην ιδέα του πώς να εμποδίζεται το ηλιακό φως να χτυπήσει την επιφάνεια της Γης ως ενός τρόπου περιορισμού της υπερθέρμανσης του πλανήτη»!

Η έκθεση σημειώνει επίσης ότι η ΕΕ “εμφανίζεται πρόθυμη” να συζητήσει για μια έρευνα για το πώς θα εμποδιστούν οι ακτίνες του Ήλιου.

Εάν ισχύει αυτό, τότε κάποιοι διεθνιστικοί κύκλοι έχουν αρχίσει να γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι για το μέλλον των ανθρώπων καθώς παίζουν με το κλίμα και την φύση του ίδιου του πλανήτη και επιδιώκουν να αντικαταστήσουν τον Θεό ως ρυθμιστές της Φύσης.

Το Politico αναφέρει ότι ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε μια έκθεση στο Κογκρέσο αργά την Παρασκευή που «υποδεικνύει ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι ανοιχτή στη μελέτη της πιθανότητας η αλλαγή του ηλιακού φωτός να ψύξει γρήγορα τον πλανήτη»!

 «Ένα πρόγραμμα έρευνας για τις επιστημονικές και κοινωνικές επιπτώσεις της τροποποίησης της ηλιακής ακτινοβολίας (SRM) θα επέτρεπε καλύτερα ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους και τα οφέλη του SRM ως στοιχείο της κλιματικής πολιτικής, παράλληλα με τα θεμελιώδη στοιχεία του μετριασμού και προσαρμογής των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου», ανέφερε η έκθεση του Λευκού Οίκου, προσθέτοντας ότι «το SRM προσφέρει τη δυνατότητα σημαντικής ψύξης του πλανήτη σε χρονική κλίμακα μερικών ετών».

Ο Λευκός Οίκος αναφέρει ότι η ιδέα θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με «την κατάλληλη διεθνή συνεργασία».

«Με γνώμονα την αρχή της προφύλαξης, η ΕΕ θα υποστηρίξει τις διεθνείς προσπάθειες για ολοκληρωμένη αξιολόγηση των κινδύνων και των αβεβαιοτήτων των κλιματικών παρεμβάσεων, συμπεριλαμβανομένης της τροποποίησης της ηλιακής ακτινοβολίας και θα προωθήσει συζητήσεις για ένα πιθανό διεθνές πλαίσιο διακυβέρνησής της, συμπεριλαμβανομένων πτυχών που σχετίζονται με την έρευνα», είπε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο σε  κοινή ανακοίνωση  την Τετάρτη.

Τι να πρωτοειπωθεί για τα νέα επικίνδυνα σχέδια που μελετούν Ουάσινγκτον και Βρυξέλλες.

Πρώτα απ’ όλα κανείς δεν μπορεί να παίξει με το κλίμα ενός πλανήτη διότι απλούστατα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η επίπτωση στους κατοίκους του πλανήτη.

Φυσικά, δεν αναφερόμαστε μόνο στους ανθρώπους αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα έμβια όντα.

Για παράδειγμα, γνωρίζουν στο Λευκό Οίκο εάν αυτή η φαεινή ιδέα θα κατέστρεφε τους πληθυσμούς των μελισσών;

Γιατί χωρίς τις μέλισσες να γονιμοποιούν λουλούδια και φυτά η ζωή στον πλανήτη όπως την γνωρίζουμε θα πάψει να υπάρχει και μαζί της κι εμείς.

Γνωρίζουν στο Λευκό Οίκο την ταινία και την αντίστοιχη ομώνυμη τηλεοπτική σειρά Snowpiercer;

Βασικά πρόκειται για νοτιοκορεατική νουβέλα η οποία μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη.

Η κεντρική ιδέα βασιζόταν ακριβώς σε αυτό: Στην ψύξη του πλανήτη μέσω της παρεμπόδισης των ηλιακών ακτίνων.

Μόνο που η ψύξη κατέληξε να είναι ανεξέλεγκτη και στο τέλος εξοντώθηκε το σύνολο της Ανθρωπότητας εκτός κάποιων χιλιάδων επιζώντων που ζούσαν μέσα σε ένα… τρένο.

pronews.

Back to top button