breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Περιμενεις την ελευθερια που σου εταξαν; Περιμενε…Το τελευταίο 48ωρο συνεχιζεται το Θανατικό, οι Παραλύσεις και οι Παρενέργειες ! ! !

To βαρύ τίμημα της δηθεν “ελευθερίας” συνεχιζεται..Τα πειραματικά τους εμβόλια με πειραματόζωα τον άνθρωπο  στέλνουν  στον άλλο κόσμο πολίτες που εκβιάζονται να τρυπηθούν καθημερνά η αφηνουν  παράλυτους και με άλλες διαταραχές.

 

Αυτοί  που πίστεψαν στα πληρωμένα από τις φαρμακοβιομηχανίες  μελη των Επιστημονικών  Επιτροπών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.. 

Αυτοί που δεν τήρησαν  τον όρκο τους και τις αρχές της Ιατρικής Επιστήμης. 

Δυστυχώς  μερίδα πολιτών αντι να ακούν τις απόψεις Γιατρών με Νομπελ και περγαμηνές δέχονται την πλύση εγκεφάλου  από τη Τηλεοραση που πληρώνει η Κυβέρνηση και τους εχουν κομμένους..

Το τελευταίο 48ωρο συνεχιζεται το Θανατικό και οι παρενέργειες..

Την  Κυριακή που μας πέρασε  πέθανε στην Αθήνα μια 54χρονη επιχειρηματίας (χωρίς κάποιο γνωστό πρόβλημα υγείας) από ανακοπή καρδιάς τέσσερις ημέρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού της με Pfizer.

Ενας 60χρονος άνδρας στην Ξανθη  φέρεται να υπέστη εννέα ανακοπές λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του με την πρώτη δόση του σκευάσματος της Pfizer.

Θεσσαλονίκη στο Ζανκλιβερι  72χρονη μετα το εμβόλιο επαθε εγκεφαλικό και παράλυση

45χρονος υγιέστατος στρατιωτικός μετα το εμβόλιο απέκτησε Διαβήτη.

35χρονος Εμβολιασμένος πριν 2 μερες  έπεσε κάτω ξαφνικά … πριν την απογείωση αεροπλάνου που θα ταξίδευε.

Βέλγος εχασε το δεξι του ματι λίγες ωρες μετα τον εμβολιασμό του με astrazeneca.

Γυναίκα στη Κέρκυρα εχει παραλύσει στα ανω ακρα και στο ένα ποδι και φοβάται να δεχθεί να την μετακινήσουν σε Νοσοκομείο μένοντας στο σπίτι της..

Οι υγιείς δυνάμεις στη Χώρα μας παρακολουθούν τον παραλογισμό της δηθεν ελευθέριας και την θορυβημένη Κυβέρνηση που βλέπει να μειώνονται οι προσελεύσεις στα εμβολιαστικά κέντρα και τρομοκρατημένοι βγάζουν προς τα εξω οτι θα δοθούν προνόμια στους εμβολιασμένους σύμφωνα με ανακοίνωση του Αδονι Γεωργιάδη.

Η παράκρουση συνεχίζεται …Ο  σύλλογος εργαζομένων στην Alpha Bank  σε επιστολή του προς τη Διευθύντρια της Τράπεζας ζητά στην περίπτωση που κάποιος αρνείτε να εμβολιαστεί  η Τράπεζα να επικαλεστεί το άρθρο 374 ΑΚ βάσει το οποίου «ο εργοδότης μπορεί να αρνηθεί την καταβολή του μισθού για όσο χρονικό διάστημα ο εργαζόμενος συνεχίζει να θέτει σε κίνδυνο την υγεία των υπόλοιπων εργαζόμενων».

Τα παπαγαλάκια της Κυβέρνησης στη πληρωμένη Τηλεόραση βγαίνουν και μιλάνε για υποχρεωτικό εμβολιασμό..οπως η κ Παγώνη που απειλεί με νεα Λοκ Νταουν αν δεν εμβολιαστούν οι πολίτες..Ετοιμάζουν να εμβολιάσουν και τα παιδιά μας με το άνοιγμα των σχολείων…Οι εξελίξεις δείχνουν οτι θα είναι ραγδαίες..

 

 

πηγη 

Back to top button