Ελλάδα

Πετάμε 30.000.000 δoσεις εμβoλiων γιατi κανεiς δεν τiς θέλει λεvε…(Και μας το λεvε για vα στεvoχωρεθoυμε;)

Να τις βαλετε στον κωλο σας λενε καποιοι αλλοι….

Και δεν εχουν αδικο…

Τοσο κοσμο σκοτωσατε…

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Davos, ο Stéphane Bancel, ο Διευθύνων Σύμβουλος PDG της Moderna ήταν αποκαλυπτικός για την τύχη των εμβολίων κατά του covid19. Ομολογεί ότι 30.000.000 δόσεις πάνε στη χωματερή γιατί δεν υπήρξε ενδιαφέρον από χώρες καθώς οι λαοί δεν θέλουν να εμβολιαστούν το ίδιο και στις ΗΠΑ. 

Κι αυτή η εξέλιξη προκύπτει παρά την τεράστια επικοινωνιακή προσπάθεια που κατέβαλαν και τις πολιτικές διασυνδέσεις που χρησιμοποίησαν. 

Λέει μεταξύ άλλων: « Eίναι θλιβερό να το λέμε, είμαι στη φάση να πετάξω 30.000.000 δόσεις στον σκουπιδοντενεκέ γιατί κανείς δεν τις θέλει. Έχουμε ένα χοντρό πρόβλημα ζήτησης. Έχουμε συγχρόνως κυβερνήσεις .. δοκιμάσαμε να επικοινωνήσουμε. 

Όχι μόνο ο Seth έκανε μια καταπληκτική δουλειά με την ομάδα του για να δοκιμάσει να εξασφαλίσει τη ζήτηση των χωρών αλλά επίσης επικοινωνήσαμε με τις πρεσβείες κάθε χώρας στην Ουάσιγκτον αλλά κανείς δεν θέλει να τις πάρει. 

Έχουμε παραπάνω από μια δόση ανά άτομο και καθώς ερχόμαστε να συζητήσουμε το πρόβλημα μέσα σε πολυάριθμες χώρες είναι ότι τα άτομα δεν θέλουν τα εμβόλια. 

Στις ΗΠΑ τα άτομα δεν θέλουν εμβόλια. Ανά τον κόσμο υπάρχουν πολλά άτομα που δεν θέλουν εμβόλια κι αυτό είναι κόντρα στη δουλειά που κάνει ο Seth κι η ομάδα του. 

Επομένως δεν έχουμε πρόβλημα ικανότητας ανά τον κόσμο σήμερα αυτό δεν είναι αλήθεια αυτό ήταν αλήθεια πριν 2 χρόνια. »

πηγη

Back to top button