Διεθνή

Το Ισραήλ βομβάρδισε και πάλι τα διεθνή αεροδρόμια Συρίας σε Δαμασκό και Χαλέπι και σκότωσε εργαζόμενους. Όταν όμως του έρχεται ο λογαριασμός κάνει τη μωρή παρθένα που τη βιάζουνε..

Tα χαράματα σήμερα το Ισραήλ που κλαίγεται για τους νεκρούς του και κάνει την αθώα περιστερά της περιοχής δολοφόνησε απρόκλητα εργαζόμενους σε συριακά πολιτικά αεροδρόμια. Βομβάρδισε για μια φορά ακόμη απρόκλητα τα διεθνή αεροδρόμια Δαμασκού και Χαλεπίου και τέθηκαν εκτός λειτουργίας. Καθημερινά τα βομβαρδίζει. Μια είδηση που δεν περνάει πουθενά και όταν του έρχεται ο λογαριασμός κάνει τη μωρή παρθένα που την βιάζουνε. Το μίσος της Δύσης κατά της Συρίας που χρησιμοποιεί το Ισραήλ για συμφέροντα της στην περιοχή φάνηκε με το σεισμό τα δυο 8αρια της Ν Τουρκίας που έπληξαν και Συρία. Άφησαν του ανθρώπους να ψυχορραγούν κάτω από τα ντουβάρια δεν έστειλαν ΕΜΑΚ να ξεχώσουν παιδιά παραβιάζοντας τα προβλεπόμενα από τα Ηνωμένα Έθνη.. Μίσος…. και χαριστική βολή σε σεισμόπληκτους..

Ένας εργαζόμενος στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού σκοτώθηκε και ένας άλλος τραυματίστηκε σε ισραηλινή επίθεση που στόχευσε σήμερα τα δύο διεθνή αεροδρόμια της Δαμασκού και του Χαλεπίου, με αποτέλεσμα να βγουν εκτός λειτουργίας.

Στρατιωτική πηγή ανέφερε σε δήλωση της οποίας το SANA έλαβε αντίγραφο: «Σήμερα το πρωί, ο ισραηλινός εχθρός πραγματοποίησε ταυτόχρονα μια εναέρια επίθεση με εκρήξεις πυραύλων από την κατεύθυνση της Μεσογείου, δυτικά της Λατάκειας και από την κατεύθυνση του κατεχόμενου Συριακού Γκολάν. , με στόχο τα διεθνή αεροδρόμια της Δαμασκού και του Χαλεπίου.

όποιος θέλει ειρήνη δεν κάνει πόλεμο και το Ισραήλ έχει αποδείξει και σε αυτή την περίπτωση ότι δεν έχει φιλειρηνικές διαθέσεις. Το Ισραήλ δεν είναι ΟΗΕ όπως το εμφανίσουν οι σύμμαχοι του και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ ..βομβαρδίζει τρίτη χώρα παραβιάζει την εθνική της κυριαρχία συστηματικά και σκοτώνει δολοφονεί συστηματικά Σύρους πολίτες και οπλίτες…ενώ κατέχει μέρος της επικράτειας της παρά το διεθνές δίκαιο όπως είναι το Γκολάν..

dimpenews.com

Back to top button