breaking newsκοινωνία

Διασωληνωμένη έπειτα από ξυλοδαρμό 83χρονη στην Πρέβεζα. Συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός.

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε 83χρονη στο νοσοκομείο Πρέβεζας και από εκεί μεταφέρθηκε και διασωληνώθηκε σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Βρέθηκε στο σπίτι της -στην οδό Πάργης στην Πρέβεζα- ημιλιπόθυμη και με χτυπήματα στο κεφάλι ενώ από τη μέση και κάτω ήταν γυμνή.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν η 83χρονη βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση από συγγενικό της πρόσωπο, το απόγευμα του Σαββάτου όπου και κάλεσε αστυνομία και  ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων, κατά τις οποίες μάλιστα υπήρξε και συμπλοκή με τους Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ στην περιοχή του Παντοκράτορα εντόπισε άτομα, πακιστανικής καταγωγής οι οποίοι προσήχθησαν  στην Α.Δ. Πρέβεζας  όπου και ανακρίνονται. Ο δράστης της επίθεσης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες συνελήφθη κι οδηγείται στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο αλλοδαπός ήταν μεταξύ αυτών που προσήχθησαν όταν αποκαλύφθηκε το σοβαρό περιστατικό και φέρεται να ομολόγησε. Ο Πακιστανός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ισχυρίζεται πως είχε σεξουαλική σχέση με την ηλικιωμένη, ότι πήγε σπίτι της το βράδυ της 19ης Ιουνίου και έφυγε χθες τα ξημερώματα. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της 83χρονης δεν διαπίστωσαν ληστεία, καθώς δεν είχαν πειραχτεί χρήματα και κοσμήματα που είχε μέσα στο σπίτι, όπου έμενε μόνη της.

Ο 40χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε επειδή η άτυχη ηλικιωμένη δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και οι συγγενείς της ανησύχησαν.

mixanitouxronou.gr

Back to top button