breaking newsΕλλάδα

Οι Τούρκοι άρχισαν τα «ρεπορτάζ» για μαζική εισβολή παράνομων μεταναστών στον Έβρο (βίντεο)

 

 

H Άγκυρα ξεκίνησε το παιχνίδι της προπαγάνδας για να «σπάσει» τα νεύρα της Αθήνας περί επικείμενης εισβολής χιλιάδων παράνομων μεταναστών τις επόμενες ημέρες στο ελληνικό έδαφος δημοσιεύοντας σχετικό προπαγανδιστικό βίντεο.

 

Πρόκειται για «ρεπορτάζ» του Entirne TV, τοπικού καναλιού της Αδριανούπολης, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στην Αδριανούπολη το ταξίδι της ελπίδας με όνειρο την Ευρώπη ξανάρχισε με μετανάστες να προσπαθούν να περάσουν στην Ελλάδα με βάρκες μέσω του ποταμού Έβρου”.

Στο βίντεο που βλέπετε παράνομοι μετανάστες, επιχειρούν να περάσουν το ποτάμι με ξύλινες βάρκες.

Δεν αποκλείεται φυσικά τώρα, μετά τη χαλάρωση των μέτρων κατά του κορωνοϊού και την άρση της απαγόρευσης μετακίνησης στην Τουρκία, παράνομοι μετανάστες να πήραν και πάλι εντολή από τις τουρκικές αρχές και να άρχισαν και πάλι να εισρέουν στα σύνορα της Αδριανούπολης.

Άλλωστε η συνάντηση Σάρατζ-Ερτογάν έχει τελειώσει οπότε επικοινωνιακά το πεδίο είναι ελεύθερο. Οι Τούρκοι μπορούν να προχωρήσουν σε άλλες επιθετικές ενέργειες.

Οι εκτιμήσεις δείχνουν πως η Άγκυρα θα προχωρήσει σε έναν πόλεμο «φθοράς» κατά της Ελλάδας, μέχρι και τον Σεπτέμβριο όπου έχει ανακοινώσει γεωτρήσεις εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

 

Pronews
Back to top button