breaking newsΔιεθνή

Ο Πούτιν μίλησε στα Σώματα Ασφαλείας: Υπερασπίσατε τη συνταγματική τάξη, τη ζωή και την ελευθερία των πολιτών. Σώσατε την πατρίδα από εμφύλιο. Λαός και στρατός δεν ήταν με τους στασιαστές! Επικεφαλής Ρώσικης Φρουράς: η ανταρσία σχεδιάστηκε από τη Δύση!

Ο Πούτιν μίλησε στα Σώματα Ασφαλείας: Υπερασπίσατε τη συνταγματική τάξη, τη ζωή και την ελευθερία των πολιτών. Σώσατε την πατρίδα από εμφύλιο. Λαός και στρατός δεν ήταν με τους στασιαστές!

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απευθύνθηκε από τα σκαλιά του Faceted Chamber στο Κρεμλίνο στα Σώματα Ασφαλείας που παρείχαν τάξη κατά τη διάρκεια της ανταρσίας.
“Υπερασπίσατε τη συνταγματική τάξη, τη ζωή, την ασφάλεια και την ελευθερία των πολιτών μας. Σώσατε την πατρίδα μας από την αναταραχή και ουσιαστικά σταματήσατε τον εμφύλιο πόλεμο. Σε μια δύσκολη κατάσταση, ενεργήσατε με σαφήνεια και συνοχή, αποδείξατε την πίστη σας στον λαό της Ρωσίας και στον στρατιωτικό όρκο, και επιδείξατε υπευθυνότητα για τη μοίρα της Πατρίδας και το μέλλον της».

«Ο λαός, ο στρατός, δεν ήταν με τους στασιαστές. Εξασφαλίσατε τη λειτουργία κέντρων διοίκησης και στρατηγικών αμυντικών εγκαταστάσεων, την ασφάλεια των παραμεθόριων περιοχών και τη δύναμη στα μετόπισθεν των μονάδων μας, που συνέχισαν τον ηρωικό τους αγώνα προς εμπρός. Δεν χρειάστηκε να απομακρύνουμε μονάδες μάχης από την ελεύθερη ζώνη».

Παρών ήταν και ο Υπ, Άμυνας Sergei Shoigu.

Ο επικεφαλής της ρωσικής φρουράς, Βίκτορ Ζολότοφ, που ήταν παρών στην εκδήλωση, δεν απέκλεισε ότι οι ειδικές δυτικές υπηρεσίες εργάστηκαν κατά την απόπειρα ανταρσίας.

«Η εξέγερση ήταν εμπνευσμένη από τη Δύση και επικαλύπτεται με τις φιλοδοξίες του Πριγκόζιν», είπε ο Ζολότοφ.

Εξήγησε την ταχεία προέλαση των Βάγκνερ σε όλη τη χώρα με τη συγκέντρωση δυνάμεων κοντά στη Μόσχα. Ο στρατηγός είπε ότι ο Ρεγκάρντι θα έχει σύντομα βαριά όπλα και τανκς

Διαβεβαίωσε ότι οι όποιες προκλήσεις στη Μόσχα, αν είχαν προκύψει στο πλαίσιο της ανταρσίας, θα είχαν κατασταλεί και οι Βάγκνερ δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν τη Μόσχα.

«Ήταν σαφές σε όλους ότι όλοι εδώ γύρω, όλο το προσωπικό που έχουμε εδώ, όλοι θα πολεμούσουν μέχρι θανάτου», είπε ο Βίκτορ Ζολότοφ.

dimpenews.com

Back to top button