breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εμμηνόρροια: μετά τις ισραηλινές κι οι Αμερικανίδες θύματα του εμβολίου; Επιστημονική έρευνα σ΄εξέλιξη για διαταραχές στις εμμηνορροϊκές περιόδους από τα εμβόλια!

Δραματικό μήνυμα Ισραηλινής για πολλαπλές βλάβες ως και θανάτους μετά τον εμβολιασμό!

Eπιστήμονες ξεκινούν μια μελέτη για να προσδιορίσουν εάν τα εμβόλια Covid-19 προκαλούν αλλαγές στις εμμηνορροϊκές περιόδους αφού εκατοντάδες γυναίκες παρατηρήσουν μη κανονικότητα.

Η Δρ Kathryn Clancy είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Urbana-Champaign και η Δρ Katherine Lee είναι μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Τμήμα Επιστημών Δημόσιας Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον στο Saint-Louis.

Η Δρ Kathryn Clancy και η Δρ Katherine Lee δήλωσαν ότι βίωσαν μη φυσιολογικές εμμηνορροϊκές περιόδους μετά τον εμβολιασμό για Covid-19. Και οι δύο γυναίκες παρατήρησαν ότι εκτός από τις συνήθεις παρενέργειες – όπως ο πόνος στο σημείο της ένεσης – είχαν επίσης προσωρινές αλλαγές στους κύκλους της εμμήνου ρύσεως. Η Clancy συζήτησε για πρώτη φορά την ασυνήθιστη περίοδό της στο Twitter στα τέλη Φεβρουαρίου μετά τη λήψη του εμβολίου της κορωνοϊού της Moderna.

«Είμαι περίεργη να μάθω αν και άλλες γυναίκες έχουν παρατηρήσει αλλαγές», έγραψε.

“Είμαι μιάμιση εβδομάδα μετά από την πρώτη δόση του Moderna, είχα την περίοδό μου μια ή δύο ημέρες νωρίτερα, και έχω καυτές λάμψεις σαν να είμαι ξανά 20″.

“Είμαι στην τρίτη ημέρα της περιόδου μου και συνεχίζω να χρησιμοποιώ serviettes extra longues πολλές φορές την ημέρα, ενώ συνήθως χρησιμοποιώ μόνο μια ή δύο νορμάλ.”

Το tweet της πήρε περισσότερα από 1.200 like και έχει λάβει εκατοντάδες απαντήσεις από άλλες γυναίκες που περιέγραψαν ασυνήθιστες αλλαγές στην περίοδο τους. Αυτές οι απαντήσεις ώθησαν την Clancy και την Lee να πραγματοποιήσουν επίσημη μελέτη.

Η Clancy και η Lee συλλέγουν τώρα δεδομένα σχετικά με τις αλλαγές στον κύκλο μετά τον εμβολιασμό για να δουν αν υπάρχει σχέση μεταξύ των δύο. Οι ειδικοί λένε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει τεκμηριωμένη σχέση μεταξύ του εμβολίου και των εμμηνορροϊκών περιόδων και η ένεση είναι ασφαλής.

Στις 7 Απριλίου, η Clancy έγραψε ένα tweet για τη μελέτη και επισύναψε έναν σύνδεσμο σε μια έρευνα στην οποία οι γυναίκες μπορούσαν να τεκμηριώσουν τις έμμηνες εμπειρίες τους μετά τη λήψη του εμβολίου. Πάνω από 25.000 γυναίκες συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο. Αυτό είναι ένα έργο για να μάθετε εάν τα εμβόλια Covid-19 επηρεάζουν την περίοδό σας – εάν έχετε ήδη υποβληθεί στην περίοδό σας και έχετε λάβει τον εμβολιασμό, αφιερώστε ένα τέταρτο της ώρας για να μας πείτε την εμπειρία σας.

Λογαριασμός Twitter Δρ Clancy:
Σύνδεσμος για έρευνα / μελέτη

dailymail.co.uk/reseauinternational 26/4/21

Το πιο εντυπωσιακό είναι το εξής μήνυμα που βέβαια χρήζει επαλήθευσης: Sophie Carle:

Mαρτυρία προσώπου που ζει στο Ισραήλ:”Δεν έχετε εμβολιαστεί ακόμη; Διατηρήστε τον εαυτό σας και κυρίως μην το κάνετε. Έχετε ήδη εμβολιαστεί; Πείτε όχι στα επόμενα εμβόλια… Ζώντας στο Ισραήλ μαρτυρώ ότι ο αριθμός προσώπων από το περιβάλλον μου υποφέροντας από σοβαρές βλάβες στα νεφρά, το ήπαρ και τη χοληδόχο κύστη εκτινάχθηκε τους τελευταίους μήνες !!! Αρκετοί από αυτούς βρίσκονται στα πρόθυρα του θανάτου και άλλοι έχουν ήδη πεθάνει. ”

dimpenews.com

Back to top button