Διεθνή

Ανεπαρκή στην πράξη τα εμβόλια….Με ως και 70% εμβολιασμένους το Ηνωμένο Βασίλειο καταγράφει 16.000 νέα κρούσματα σε 24 ώρες ενώ στο Ισραήλ ο ρυθμός αναπαραγωγής του covid19 ξεπέρασε το 2.

Ανεπαρκή στην πράξη τα εμβόλια….Με 60-70% εμβολιασμένους το Ηνωμένο Βασίλειο καταγράφει 16.000 νέα κρούσματα σε 24 ώρες χθες μια άνοδο της τάξης του +40% σε μια ημέρα ! έναντι 2.000 κρουσμάτων πριν έναν μήνα. Το 50% έχουν πάρει και τις 2 δόσεις.Μια έκθεση διαπίστωσε ότι σχεδόν το 30% των ανθρώπων που είχαν πεθάνει με την παραλλαγή Delta στην Αγγλία είχαν πλήρη εμβολιασμό και με τις 2 δόσεις. Το 70% των νοσηλευόμενων κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι εμβολιασμένοι.

Στο Ισραήλ πρωταθλητή μαζικού εμβολιασμού ο ρυθμός ιικής αναπαραγωγής ή αναπαραγωγής της επιδημίας (R) είναι τώρα ανώτερο από 2 όταν ένα ποσοστό κάτω από το 1 χρειάζεται για να περιοριστεί σταδιακά η νόσος. Ο ρυθμός αναπαραγωγής του ιού ‘R’, της τάξης 2,00 σημαίνει ότι στα 100 άτομα που προσβλήθηκαν από τον ιό, άλλοι 200 θα προσβληθούν.Το Ισραήλ είναι μπροστά σε νέο κύμα κορωνοιού ενώ ο πληθυσμός του είναι πλήρως εμβολιασμένος και με 2 δόσεις σε ποσοστό 55% δηλ. περίπου 5,2 εκατομμύρια.Περί το 1/2 των νέων κρουσμάτων ήταν εμβολιασμένοι.Η πλειοψηφία των νέων κρουσμάτων σχετίζονται με τη Delta.

« εμβολιακό Τσερνομπίλ; Στο Ισραήλ το 40 % μεταξύ των νεομολυσθέντων ήταν εμβολιασμένοι!! »

Είμαστε απέναντι σ΄έναν ιό που μεταλλάσσεται αδιάκοπα γρήγορα με 2 βιολογικά σημαντικές μεταλλάξεις ανά 15νθήμερο.

dimpenews.com

Back to top button