Διεθνή

Μαρτυρία Θαύματος της Παναγίας στο TLIVE. Ενώ κάηκε στο πρόσωπο έγινε άμεσα καλά χωρίς πλαστική όταν η μητέρα της είδε σ΄όνειρο την Παναγία να την κρατάει με ολοκάθαρο πρόσωπο! ΒΙΝΤΕΟ

Μαρτυρία Θαύματος της Παναγίας στο TLIVE. Ενώ κάηκε στο πρόσωπο έγινε άμεσα καλά χωρίς πλαστική όταν η μητέρα της είδε σ΄όνειρο την Παναγία να την κρατάει με ολοκάθαρο πρόσωπο! Ένα θαύμα της Παναγίας εκμυστηρεύθηκε στην εκπομπή TLIVE της Τατιάνας Στεφανίδου στο Alpha η make up artist Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη που έχει παντρευθεί τον αδερφό του γνωστού καλλιτέχνη Γιώργου Τσαλίκη.

Όταν ήταν 10 ετών σ΄ένα χωριό της Δράμας και καθώς επιχείρησε ν΄ανάψει με μπουκάλι οινοπνεύματος μια ξυλόσομπα έχει αναρρόφηση και το μπουκάλι ανατινάχθηκε στο πρόσωπό της. Τρομερά εγκαύματα τη σημάδεψαν. Κάηκαν τα μαλλιά της το δέρμα της οι βλεφαρίδες. Τα άλλα παιδιά όταν την έβλεπαν να βγαίνει στο μπαλκόνι κρύβονταν γιατί το θέαμα της ήταν τρομακτικό. Τις πρώτες πληγές τις επούλωσε η αγάπη των γονιών της. Ο πατέρας της της έλεγε ότι ήταν όμορφη και η μητέρα της είχε εξαφανίσει όλους τους καθρέφτες από το σπίτι. ”Η μητέρα μου με είδε στο όνειρο να με κρατάει η Παναγία αγκαλιά με ολοκάθαρο πρόσωπο. Από εκείνη την ημέρα στο νοσοκομείο και μετά η εξέλιξη της επούλωσης ήταν ραγδαία.” Και το μέγα θαύμα ήταν ότι τελικά δεν χρειάστηκε ούτε μια πλαστική εγχείρηση. Σήμερα τίποτα δεν θυμίζει την περιπέτεια της..

ΒΙΝΤΕΟ στο 00.58.00

dimpenews.com

Back to top button