Διεθνή

Στο Ισραήλ απέλυσαν Γιατρό Διευθυντή Χειρουργικής Μονάδας Νοσοκομείου γιατί αρνήθηκε να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Pfizer!!!

To site IsraëlNationalNews.com μεταφέρει ότι ο Dr Avshalom Carmel, επικεφαλής-Διευθυντής της Μονάδας Χειρουργικής χειρός στο νοσοκομείο Laniado, δημοσιοποίησε σήμερα μια μια ειδοποίηση που δέχθηκε με την οποία« του απαγορεύουν να βλέπει τους ασθενείς του ή να πραγματοποιεί εγχειρήσεις ως επακόλουθο της απόφασής του να μην εμβολιαστεί κατά COVID-19 ».

Ο Dr Carmel δήλωσε: «κάθε πράξη έχει τις συνέπειες της. Θα οφείλατε να γνωρίζετε όλοι για το μέλλον: απαγορεύεται να εκφράσεις μια γνώμη αντίθετη σε αυτήν της κυβέρνησης και των υπουργών της. »

Συνέχισε: « Ο κορονοφασισμός -coronafascisme ξέσπασε στον μικρό γιατρό και στα μικρά άτομα. Χαίρομαι που καρατομήθηκα μετά από 14 χρόνια υπηρεσίας ως Επικεφαλής Χειρουργικής Χειρός στο Νοσοκομείο Laniado (μόνο ενάμιση χρόνο). Ίσως θα βρω δουλειά στο τμήμα COVID. ” FranceSoir 22/3/21

Ο πειραματικός εμβολιασμός της 3ης φάσης κλινικών δοκιμών που δεν έγιναν με αυτά τα πειραματικά εμβόλια που για πρώτη φορά χρησιμοποιούν μια τέτοια τεχνολογία επί πληθυσμού με αβέβαια για τη δημόσια υγεία μακροπρόθεσμα αποτελέσματα καθίσταται υποχρεωτικός-καταναγκαστικός κονιορτοποιώντας κάθε έννοια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Παγκοσμίου Ιατρικού Δικαίου όλων των Διεθνών Συμβάσεων που το διέπουν κι αυτού ακόμη του Κώδικα της Νυρεμβέργης.. Ο εκβιασμός είναι πρόδηλος. Το Ισραήλ ανοίγει το δρόμο ως χώρα πιλοτική…

dimpenews.com

Back to top button