breaking newsΔιεθνή

ΗΠΑ: Μαύροι αριστεροί υποστηρικτές του Τ.Μπάϊντεν βαριά οπλισμένοι παρελαύνουν και προκαλούν τους λευκούς (βίντεο)

 

 

Μαύροι αριστεροί εξτρεμιστές, οπλισμένοι με τυφέκια AR-15 (την πολιτική έκδοση του M-16), ΗΚ-233, αλλά και αντίγραφα ΑΚ-47, όλοι μέλη του «Κόμματος του Νέου Μαύρου Πάνθηρα», έκαναν χθες πορεία στο Στόουν Μάουντεν Παρκ κοντά στην Ατλάντα της Τζόρτζια, ζητώντας να αφαιρεθεί το γιγάντιο σκαλιστό μνημείο της Συνομοσπονδίας που βρίσκεται στο σημείο αυτό και το οποίο οι ρατσιστές της μαύρης Αριστεράς θεωρούν ότι «Είναι μνημείο προς τον ρατσισμό»!

 

Πλάνα τα οποία αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν πλήθος εξτρεμιστών ντυμένων στα μαύρα με στρατιωτικού τύπου ρούχα και όλοι τους με μαντήλια στο πρόσωπο, να παρελαύνουν σε δρόμο παραπλεύρως του πάρκου.

Όλοι τους ήταν οπλισμένοι και κάποιοι είχαν ριγμένες στον ώμο τους ζώνες πυρομαχικών. Οι περισσότεροι ήταν μαύροι, αλλά συμμετείχαν και από κάποιες άλλες μειονότητες εγχρώμων. Το ερώτημα είναι ποιος τους έβγαλε οπλισμένους στο δρόμο και γιατί;

Σε ένα βίντεο φαίνεται ο επικεφαλής των διαδηλωτών, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει εξακριβωθεί, να φωνάζει σε μεγάφωνο να προκαλεί τους λευκούς: «Δεν βλέπω παραστρατιωτικές οργανώσεις λευκών», είπε. «Εμείς είμαστε εδώ. Εσείς… πού είστε; Είστε σπίτι σας!». 

 

Ολοι αυτοί τάσσονται υπέρ του υπέργηρου και με σαφή σημάδια των πρώτων σταδίων νόσου Αλτσχάιμερ, υποψήφιου των Δημοκρατικών Τζον Μπάιντεν και απειλούν καθημερινά να αιματοκυλίσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, ακόμα περισσότερο, απ’ότι έχουν πράξει μέχρι σήμερα, μετά το θάνατο του ομόχρωμού τους Τ.Φλόιντ από υπερβολική αστυνομική βία στην Μινεάπολη.

Χθες σε σε μία ιστορική ομιλία την παραμονή της ημέρας της Ανεξαρτησίας μπροστά στο όρος Ράσμορ στο οποίο βρίσκονται σκαλισμένες οι προτομές των προέδρων των ΗΠΑ Τζωρτζ Ουάσινγκτον, Τόμας Τζέφερσον, Θεόδωρου Ρούζβελτ και Αβραάμ Λίνκολν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έδωσε το μήνυμα της αντεπίθεσης μπροστά σε 7.500 Αμερικανούς που τον αποθέωναν, ενάντια στην Αριστερά, «την οποία χρησιμοποιεί, το βαθύ κράτος των ΗΠΑ για να τον ρίξει, αλλά και ορισμένα διεθνή κέντρα που θέλουν να σιωπήσουν τις πατριωτικές φωνές σε όλο τον δυτικό κόσμο και να “ξαναγράψουν” την ιστορία της λαών Δύσης», όπως κατήγγειλε.  

 

Pronews
Back to top button