breaking newsΕλλάδα

Η Κυβέρνηση σπέρνει Τζαμιά!

Η Ισλαμολατρεία σας δε σας καθιστά ούτε σπιρτόζους ευεργέτες της Ελλάδας, ούτε τέλειους υποτακτικούς της Μασονικής Ευρώπης, σας καθιστά μωρούς!

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

 

Είναι αλήθεια πως μετά την απόφαση να μετατραπεί η Αγιά-Σοφιά σε Τζαμί, βιώνουμε μία ατιμωτική προς την Ορθοδοξία πραγματικότητα. Έχουν ειπωθεί, βέβαια, τα μύρια όσα και ο καθένας δεν ξεχνά να βάλει το δικό του λιθαράκι, να περάσει το δικό του μήνυμα και τελικά να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα σε αυτόν τον αγώνα συμφερόντων που εκτυλίσσεται.

Άλλοι αμαυρώνουν ακόμα περισσότερο την ιστορία αυτού του Ναού και προσπαθούν να εξαφανίσουν το ορθόδοξο στίγμα του. Άλλοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, τάχα ότι πονούν, τάχα ότι ματώνουν…Ακόμα, πολλοί είναι αυτοί που υπόσχονται την “απονομή της δικαιοσύνης” μπροστά σε αυτό το καταδικαστέο έγκλημα που διαπράττεται.

Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί αποσβολωμένος και εναποθέτει την τελευταία του ελπίδα σε μία αξιοπρεπή στάση αυτής της Κυβέρνησης. Αδημονεί να δώσει επιτέλους μία μάχη υπεράσπισης των ιδανικών αυτής της χώρας, να σεβαστεί τα αιματοβαμμένα χώματά της, τον ταπεινωμένο λαό της.

Ακόμα και αν στερείται συναισθηματικής νοημοσύνης το πλήρωμα που την επανδρώνει, ακόμα και αν τα Άγιά μας στέκουν αδιάφορα μπροστά τους, ακόμα και αν η ιστορία που έγραψε η Ορθοδοξία, εκεί, στην Πόλη μοιάζει χαμένο παιχνίδι, έχει χρέος να κρατήσει τη στάση που αρμόζει σε μία Κυβέρνηση που εκπροσωπεί τούτον ‘δω τον λαό.

Μετα λύπης μας, όμως, διαπιστώνουμε πως η παρούσα Κυβέρνηση κάνει «αγώνα δρόμου» για τη στέγαση των υπηρεσιών της Διοικούσας Επιτροπής και την πρόσληψη προσωπικού για το τζαμί στον Βοτανικό! 

Πιο συγκεκριμένα, διαβάζουμε σε σχετικό άρθρο πως η Κυβέρνηση κόπτεται για τη μίσθωση γραφείων επιφάνειας περίπου 300 τ.μ., για τη στέγαση της Διοικούσας Επιτροπής «Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών» (sic) , με ανώτατο μηνιαίο μίσθωμα που δεν θα ξεπερνά το ποσό των 2.000 ευρώ μηνιαίως και πρόσληψη εργαζομένων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, με βασικές γνώσεις Κορανίου και Θεολογίας του Ισλάμ και γνώση ως επιθυμητό προσόν, αραβικής γλώσσας ή ουρντού είναι οι ενέργειες που προωθεί, το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, από τις αρχές Ιουλίου, προκειμένου το τζαμί να λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο!

Λοιπόν, αγώνας δρόμου υπεράσπισης του Αλλάχ ή αγώνας εξευτελισμού του Χριστού; Μα, είστε τόσο φιλάνθρωποι που πασχίζετε να μη μείνουν παραπονεμένες οι μουσουλμανικές μειονότητες;

Τρέμετε μήπως δε γευτούν την αίγλη του τους αρμόζει, μήπως δεν καταφέρετε να συναγωνιστείτε τον προοδευτισμό (δαιμονισμό) των υπόλοιπων ευρωπαϊκών κρατών.

Διακατέχεστε από μία θρησκευτική ξενομανία, προσκολλάστε σε αυτή, την αναπαράγετε με μανία και τελικά την επιβάλλεται στον Ελληνικό λαό.

Η Ισλαμολατρεία σας δε σας καθιστά ούτε σπιρτόζους ευεργέτες της Ελλάδας, ούτε τέλειους υποτακτικούς της Μασονικής Ευρώπης, σας καθιστά μωρούς!

Επιπρόσθετα, στο ίδιο άρθρο γίνεται γνωστό πως το υπουργείο Παιδείας και η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων προκήρυξε Δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση των υπηρεσιών της Διοικούσας Επιτροπής Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών και πρόσκληση υποβολής προσφορών για την ανάθεση υπηρεσιών φορολογικής και λογιστικής υποστήριξης σε εργατικά και ασφαλιστικά θέματα της Διοικούσας Επιτροπής του τζαμιού. Η μίσθωση χώρου γραφείων αφορά ωφέλιμης συνολικής επιφάνειας περίπου 279,5 τ.μ. με δυνατότητα απόκλισης ± 20%, για τη στέγαση της Διοικούσας Επιτροπής «Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών». Το ανώτατο μηνιαίο μίσθωμα δεν δύναται να ξεπερνά το ποσό των 2.000 ευρώ μηνιαίως.

Σε καιρούς, λοιπόν, πολιτιστικού και πνευματικού αναβρασμού, αυτή η μετατόπιση του κέντρου βάρους των κυβερνώντων, η εκτίναξη της μέριμνας τους και του απαράμιλλου ενδιαφέροντός τους είναι τουλάχιστον χυδαία, προκλητική και ανήθικη!

 

Άραγε μπορείτε να κοιτάξετε με παρρησία τον φορολογούμενο Έλληνα πολίτη, τον άνεργο, τον άπορο, τον δυσαρεστημένο με την άδικη πολιτική σας; Αυτόν το πολίτη που στερείται καθημερινά, που ατιμάζεται το βιός του, για να υλοποιείται εσείς μία ιδέα που κέντρο της έχει το ξένο, το ισλαμικό, το οικουμενιστικό, το δαιμονικό στοιχείο.

Έχετε τη συνείδησή σας καθαρή προς τους ανθρώπους που ασπάζονται την επικρατούσα θρησκεία αυτής της χώρας;

Ή τη στιγμή που ατιμάζεται το στολίδι της Ορθοδοξίας στην Πόλη, εσείς υποκινείτε και μία εκ των έσω καταστροφή, σπέρνοντας Τζαμιά; Η ανθελληνική και αντορθόδοξη πολιτική που υπηρετείτε δε θα έχει διάρκεια, γιατί δεν είναι ευλογημένη απ’ το Θεό!

Εμείς ως katanixi.gr, έχοντας μόνο Κυβερνήτη τον Κύριό μας Ιησού Χριστό, ρίχνουμε μαύρο σε αυτή την Κυβέρνηση, γιατί πρώτη αυτή έριξε μαύρο στο ποίμνιο του πραγματικού Κυβερνήτη!

 

katanixi

Back to top button